CP天鵝胡過夜係只可2Q定3Qor任砌??

收藏  |  訂閱
17  996

CP天鵝胡過夜係只可2Q定3Qor任砌??

CP天鵝胡過夜係只可2Q, 3Q or 任砌??
之同個FD去搵女過夜我同個FD揀果兩條女只比搞2Q:smile_24: 話不嬲係咁.
我想問下天鵝胡過夜2Q係定左??(唔計你氹得掂條女任你搞)

c hing 一晚最多可以砌幾Q??:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 包夜 於 2009-1-30 07:37 PM 發表 查看引用來源
c hing 一晚最多可以砌幾Q??:smile_41: :smile_41: :smile_41:
次次都係飲酒上房, 第一睇當日狀態, 第二睇對手, 啱FEEL任搞如戰鬥格:3.5Q, 唔啱FEEL黑面呢樣唔比果樣唔比, only 1.5Q,
不過次次2Q都唔夠喉, 3Q先滿足

都係睇條女d服務質素. 無話三Q唔得

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-1-30 09:53 PM 發表 查看引用來源
都係睇條女d服務質素. 無話三Q唔得
我嘅意思係, 天鵝胡啲囡囡指出, 佢地過夜只可以比你執2Q, 我想問係唔係咁即, 我指係大圍, 唔係個別

過夜都要限 Q,玩黎做乜,不如150蚊150蚊咁畀算啦。

冇明文規定,你問雞婆一定答你過夜任砌

但如果囡囡上到房只肯做1Q
咁同街邊有人搶你錢既唯一分別係:你冇得報警
你一定要俾少D錢佢當係懲罰,仲要打去小七雞婆

如果囡囡上到房只肯做2Q
即係佢偷功減料,就好似一碗回鍋肉麵,
面只有筍,沒有回
你同樣要同佢講數,仲要打去小七雞婆

如果囡囡上到房肯做3Q
咁係基本標準服務,通常都係晚上2Q,晨早一Q放佢走

如果囡囡上到房肯做4Q
咁佢都幾有職業道德,你可以表揚下佢,同時留低佢電話考慮番食

如果囡囡上到房肯做5Q或以上
咁有兩個可能性:
1  姣婆遇著脂粉客,亦即一般Ching最受落既原因:我靚仔,佢對我有feel
2  你每Q時間頗短,囡囡覺得俾你插多兩下都冇所謂,機件唔會勞損
(大部份ching都唔會接受第2個解釋)

女女都係人,Ching起Q唔好太過份,否則女女都會怕左你

補充一點,其實
冇搵過倉女過夜,以上純粹係我綜合ching們n個report得出既結論

亦即"齋up",不喜勿插

講得好....

回覆 8# 的帖子

幾正:smile_30:

最好開頭就問過媽咪或經理, 過夜幾多Q, 如果佢話左任做;但條女入房後 say no way, only 1 screw, 開頭可以同條女講話: 妳經理講過點點點, 如果條女仲炸形, 打比經理; 叫佢處理, 唔好自己煩, 記住, 你係去比錢尋開心! 但一定唔可以先比錢條女; 就算佢一定話要, 比住兩百佢好啦! 話明聽日先比佢! 此法合K女用或倉女, 如果在桑拿房, 直接叫服務生搵經理處理!

前往最後回覆