上一頁下一頁
發新話題

徵友解悶 放假放到好悶 想識番個friend 我係女仔 入黎傾下

收藏  |  訂閱
121  1.8k

徵友解悶 放假放到好悶 想識番個friend 我係女仔 入黎傾下

徵友解悶 放假放到好悶 我係女仔 入黎傾下

[按此打開] [隱藏]

俾人delete左之前個post依家再post

話我   

發新帖時,所有主題P.1內都必須列明徵友內容及範圍(性別,年齡上下限及要求),標題亦須標明有關簡單條件(如:徵男性朋友看電車男)不合規格者,帖子會被直接刪除。

之後post過又同我郁我去第2個page
好唔開心呀 我over 18 又跟左佢的要求
有咩理由要我郁
我見其他人都有d類似既post出啦
又唔使搬!!!

性別 男仔
年齡上下限  23 - 38
要求 可以陪到我

可惡

等你開番個post 好耐啦:smile_38:

你個 post 比人剷左好幾次啦 bor....:smile_14:

我都唔明點解係都要郁我
第一次 我明啦 話我無講要的朋友係咩性別年齡之類
第二次我咪post清楚了 佢都係郁我去第二頁
我都有權0係呢度徵友掛?

引用:
原帖由 wrx328 於 2009-1-25 07:33 PM 發表 查看引用來源
等你開番個post 好耐啦:smile_38:
之前食緊dinner所以未開番

引用:
原帖由 7229 於 2009-1-25 07:36 PM 發表 查看引用來源
我都唔明點解係都要郁我
第一次 我明啦 話我無講要的朋友係咩性別年齡之類
第二次我咪post清楚了 佢都係郁我去第二頁
我都有權0係呢度徵友掛?
咁你咪試下再參考下多 d 人地既 post 入面既徵友條件囉

引用:
原帖由 7229 於 2009-1-25 07:37 PM 發表 查看引用來源

之前食緊dinner所以未開番
明白:咁你想搵人陪你做乜:smile_41:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-1-25 07:38 PM 發表 查看引用來源

咁你咪試下再參考下多 d 人地既 post 入面既徵友條件囉
我有呀
基本上依家呢個係睇住人地個形式改既

引用:
原帖由 wrx328 於 2009-1-25 07:39 PM 發表 查看引用來源

明白:咁你想搵人陪你做乜:smile_41:
陪我傾下計

引用:
原帖由 7229 於 2009-1-25 07:31 PM 發表 查看引用來源
徵友解悶 放假放到好悶 我係女仔 入黎傾下 [按此打開] [隱藏]
俾人delete左之前個post依家再post

話我   

發新帖時,所有主題P.1內都必須列明徵友內 ...
等到妳回來LA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆