上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.2k

蓉兒上discuss,徵朋友,88

各位朋友,我是蓉兒,現徵30至300之朋友,我手寫我心,真誠對話,大家可隨心出言,不用介意
多謝

今年真是不容易
股票銀紙不見了
只願苦難也走了
線上情宜遇真意
朋友相聚要有緣
一起笑語喜歡天
.我的家所有朋友也是樓主,也歡迎大家,懇請新朋友勿pm我信箱,我post自有朋友歡迎各位,多謝所有朋友支持
新春已在眼前了,萬望大家也如意

愛fd 清清..........永遠支持蓉蓉:smile_38:

我講哂野......無得扣啦 第二

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-22 04:38 PM 發表 查看引用來源
愛fd 清清..........永遠支持蓉蓉:smile_38:
等埋你

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-22 04:39 PM 發表 查看引用來源
你今日達唔達標呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-22 04:40 PM 發表 查看引用來源
等埋你
等我做咩.............:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-22 04:38 PM 發表 查看引用來源
我愛你呀:smile_38: .你不不如做我mother呀:smile_30: :smile_30:

乜你地4圍走架~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 04:41 PM 發表 查看引用來源

我愛你呀:smile_38: .你不不如做我mother呀:smile_30: :smile_30:
我想做你daughter 多d:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-22 04:39 PM 發表 查看引用來源
daddy.你唔洗講呀:smile_34: 我已同你講了:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆