上一頁下一頁
發新話題

思思小茶座(徵女孩)

收藏  |  訂閱
748  5.2k

思思小茶座(徵女孩)

大家好,小店新開張,而店主是一個26歲的男孩子(不要被網名所騙,我可不負責的 )

開店目的,當然是店主想結識朋友LA(最好是女孩子 ),歡迎大家隨時入來閒聊一番,但可能本人經常偷懶:smile_30: ,所以誠徵女店員,有意請洽:smile_40:

女店員要求:18-28 yrs,不高不矮不肥不廋LA(好似好高要求,其實即係無要求AR)

希望係金融海嘯下,唔會好快倒閉LA:smile_30:

P.S由於新開張,唔知個PSOT有咩唔合規矩,請各版主大大如有問題先知會小弟一聲,我會立即修正,謝謝

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-4 03:16 AM 發表 查看引用來源
大家好,小店新開張,而店主是一個26歲的男孩子(不要被網名所騙,我可不負責的 )

開店目的,當然是店主想結識朋友LA(最好是女孩子 ),歡迎大家隨時入來閒聊一番,但可能本人經常偷懶不看鋪:smile_30: ,所以誠徵一位 ...
支持你,一陣咁多

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-4 03:16 AM 發表 查看引用來源

開店目的,當然是店主想結識朋友LA(最好是女孩子 ),歡迎大家隨時入來閒聊一番,但可能本人經常偷懶不看鋪:smile_30: ,所以誠徵一位 ...
I support you already

引用:

新post..寧靜都支持你  你好

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-4 03:24 AM 發表 查看引用來源

新post..寧靜都支持你  你好
馬仔開完即走

聽日買咩馬仔...好

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-4 03:26 AM 發表 查看引用來源
聽日買咩馬仔...好
吾知,走左佬

你又岩玩

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-1-4 03:28 AM 發表 查看引用來源
你又岩玩
我?吾玩咖:smile_38:
不過我叫開思琳做馬仔咋:smile_30:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-4 03:25 AM 發表 查看引用來源
馬仔開完即走
可能..樓主佢訓左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆