上一頁下一頁
發新話題

COPY手記......致花刀媽咪男朋友或恩客!

收藏  |  訂閱
71  4.6k

COPY手記......致花刀媽咪男朋友或恩客!

是夜去到花都,比個媽咪捉住,佢話,你地邊個寫我地個次搶女事件,有無搞錯?
個女女又問我,你地做乜將個件事POST上網,不過佢就無乜惡意。
我想問邊位CHING,乜咁大仇口,將我地系D台既野,講翻比人地聽,究竟想搏乜?
好彩我無講佢壞話,只不過將事實的全部,用文筆寫出來等大家分亨。
唔知我系咪多事得濟,或唔鐘意睇我故事,或另到佢認識的人無面子。
系咪呢位CHING唔鐘意,或想討好呢個媽咪。
聽媽咪講佢自已有HK男朋友,唔知系咪呢位男朋友睇唔過眼,覺得我唔應該提佢認識既人與事。
系就請呢位CHING...PM我,我以後就唔寫有關花刀團內,有關呢位媽咪任何事,得未?
我想以後想影相都難,D媽咪同女都以為我地,會出有相POST上網。

見諒!好多或者...................................!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-1 07:32 PM 發表
是夜去到花都,比個媽咪捉住,佢話,你地邊個寫我地個次搶女事件,有無搞錯?
個女女又問我,你地做乜將個件事POST上網,不過佢就無乜惡意。
我想問邊位CHING,乜咁大仇口,將我地系D台既野,講翻比人地聽,究竟想 ...
其實見怪不怪啦,佢有佢講,你有你玩米得,幫佢個場賣廣告都唔得???
佢老總要送個VIP比你啦,有好多人要求槍手寫鱔告啊,唔收個場錢重想點?
你唔出花刀,邊有其他團開花刀?
煩甘多做咩?

hahhaaa thankyoureport
whocares

嘜搞到咁大獲.......:smile_44:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-1-1 07:37 PM 發表 查看引用來源

其實見怪不怪啦,佢有佢講,你有你玩米得,幫佢個場賣廣告都唔得???
佢老總要送個VIP比你啦,有好多人要求槍手寫鱔告啊,唔收個場錢重想點?
你唔出花刀,邊有其他團開花刀?
煩甘多做咩?
哦!花兄我都無乜點煩,不過唔底得佢連呢D都講,咁以後佢做錯乜,我都唔敢提,怕佢有人睇POST話翻佢知,因為去親就撞口撞面!

i wouldn't give a shit if i were you.....

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-1 07:47 PM 發表
哦!花兄我都無乜點煩,不過唔底得佢連呢D都講,咁以後佢做錯乜,我都唔敢提,怕佢有人睇POST話翻佢知,因為去親就撞口撞面!
無事既,最緊要係老細多謝你,因為同佢帶甘多生意(記得屈佢老細啊:smile_38: ),呢度大把人睇完跟住跟手唱架啦,習慣左就無事

引用:
原帖由 小天屎 於 2009-1-1 07:48 PM 發表 查看引用來源
i wouldn't give a shit if i were you.....
你講乜?:smile_13: :smile_13:

根據我 猛探江 調查所得 , 最大嫌疑係佢 ~ :smile_44:
> http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=248269&highlight=%E8%8A%B1%E9%83%BD  <

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-1 07:51 PM 發表 查看引用來源
你講乜?:smile_22:
佢話唔柒駛理佢 ~ :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆