上一頁下一頁
發新話題

**曳曳**

收藏  |  訂閱
281  21.7k

**曳曳**

話說我平安夜&聖誕戈陣去左EX到訓WO~~"
一去到佢屋企就各自各沖涼啦~~"
咁我沖先,之後就到佢~~
佢沖完涼就咁著左條短庫就出黎~~"
嘩~佢D肌肉仲勁過以前:smile_47:
我都唔差~~我都著住佢件純白色GE  T(都唔知佢係咪專登拎件咁ge野俾我著架),入邊仲要冇帶BRA~
因為我慣左訓教唔帶架嘛~~"
到訓戈陣我好習慣地隻手Q住佢,用對波夾住佢隻手~對腳塔住佢大脾上少少到(即係頂住袋袋)~
佢即刻成個震一震...之後叫我唔好咁訓...如果吾係佢會訓唔著~~
我好細聲(因為佢同佢細路一齊訓,細佬訓上面,所以我要細細聲)好嗲咁話
"咦~~我一定要咁先訓得著架~加上我2年幾冇攬住過你訓啦~你真係好大隻好正呀~"
之後我隻腳就向上移~~發現佢已經硬左啦
跟住我就一邊喺佢耳邊好姣咁講"咦~小BABY~你好硬呀~~做咩大LOOK左咁多GE?"一邊用隻腳輕輕咁磨佢~~"
佢忍吾住想渣我,我又唔俾佢渣(因為我驚自己真係想搞,加上佢細佬又喺上邊,都係唔好啦~),但又係咁搞佢~~
佢可能都FEEL到我係想玩佢啦~佢就講"baby豬~~唔好玩我啦~~我聽日仲要返工呀~放過我啦~~"
咁佢都哎我啦~我咪放過佢LO~~"
到訓訓下~~我背住左佢...佢好緊咁攬住我...
我戈刻真係好甜好甜...覺得自己好幸福咁...
但FEEL到佢下身頂住我~~:smile_30:
我望一望個鐘...原來已經十二點幾...
佢原來唔洗返工...突然我聽到佢細佬出左聽WO~~"
我心諗~你仲唔死!!!!!:smile_46:
之後我反過去攬住佢~~跟住一口啜落佢LIN LIN到...
另外一隻手就係咁摸佢LOOK腸腸~~
最尾仲申埋隻手仔入去...同時我又再次講埋d挑引佢ge說話~~
佢忍唔住話~~衰婆~~你唔好玩野wo~~"
你玩我同你玩盡佢架~~"
我即刻叔手...但好快又開始搞佢~~"
跟住佢一個身壓住我隻手...一隻手捉住我另一隻手...
對腳又撐大我對腳~我郁都唔郁得:')
佢拉高我件3一野啜左埋黎我lin頭到~~
我hi到好大聲叫左出黎~~
佢即刻叫我細聲d...因為成家都係出邊~~
之後佢隻手開始格住我條un un摸我妹妹~~
上下夾攻ge情況之下~~我妹妹不禁係咁流口水~~":smile_04:
過多陣...佢直情申埋隻手入去搞我妹妹~~"
我hi到d水搞到張床濕左一大撻~~:smile_19:
戈一刻我真係好想搞...:smile_47: :smile_40:
但我諗到佢成家人都喺出邊...加上佢間房冇得鎖門,佢細佬隨時會入黎...:')
所以我最終都係投降叫佢放過我~~:smile_42:
跟住我地訓多陣就起身lu~~
而家諗返起~~戈晚真係好sweet好開心~~
仲sweet過我同佢一齊戈陣呢~~

引下你地班麻甩仔麻甩佬先~~:smile_30:

已DEL~~

拎第一先~一陣先慢慢睇

雖然係HIGH,但佢係你個EX喎...... :smile_34:

support 左先~~~~咁好睇既野......keke

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-28 03:05 PM 發表 查看引用來源
話說我平安夜&聖誕戈陣去左EX到訓WO~~"
一去到佢屋企就各自各沖涼啦~~"
咁我沖先,之後就到佢~~
佢沖完涼就咁著左條短庫就出黎~~"
嘩~佢D肌肉仲勁過以前:smile_47:
我都唔差~~我都著住佢件純白色GE  T( ...
baby你真係想引死仔:smile_47: :smile_47:
你d相好鬼正啊

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2008-12-28 03:06 PM 發表
拎第一先~一陣先慢慢睇
哈哈~~咁快手GE你~~"
不過最尾都係搞唔成:smile_39:

最後都冇搞到ar?????

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-12-28 03:07 PM 發表
雖然係HIGH,但佢係你個EX喎...... :smile_34:
EX又點~~EX先正呀:smile_40:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-12-28 03:09 PM 發表 查看引用來源
哈哈~~咁快手GE你~~"
不過最尾都係搞唔成:smile_39:
你一定好唔開心啦~~好想佢爆係你身上

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-12-28 03:10 PM 發表
最後都冇搞到ar?????
有冇留心聽書架你
記你一個大過呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆