電話卡收費??

收藏  |  訂閱
22  2.2k

電話卡收費??

請問各位師兄打想深圳最平係咩電話卡呀??:smile_40:
我有張People卡一分鍾0.25算唔算平呀??:smile_40: :smile_40:
有冇其他好介紹呀??:smile_40: :smile_40: :smile_40:
謝謝!!!

用 1507 或 1666 都係 $0.1-$0.18 左右,你打得多唔多分鐘呀 ! 如果打一佰幾十分鐘就唔駛攪咁多野啦 ! 都係爭三幾蚊 !!

:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 韓信! 於 2008-12-25 09:02 PM 發表 查看引用來源
請問各位師兄打想深圳最平係咩電話卡呀??:smile_40:
我有張People卡一分鍾0.25算唔算平呀??:smile_40: :smile_40:
有冇其他好介紹呀??:smile_40: :smile_40: :smile_40:
謝謝!!!
你係香港打上大陸定大陸打大陸先?
如果經常在大陸打大陸上去出左中移動、聯通大陸咭!
如果在香港打用idd得啦!咩idd都得,相差無幾!

1966 $48 任打....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-26 01:22 AM 發表 查看引用來源
1966 $48 任打....
師兄1966是什麼??可以講多一些嗎???:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 gergerson 於 2008-12-25 09:42 PM 發表 查看引用來源
用 1507 或 1666 都係 $0.1-$0.18 左右,你打得多唔多分鐘呀 ! 如果打一佰幾十分鐘就唔駛攪咁多野啦 ! 都係爭三幾蚊 !!

:smile_47: :smile_47:
我打得多架?咁1507/1666係點用!!請教!!謝謝!!:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 韓信! 於 2008-12-26 10:24 發表 查看引用來源

我打得多架?咁1507/1666係點用!!請教!!謝謝!!:smile_40: :smile_40:
你打去登記左之後打1507/1666+86再打你要的手機號碼就可以希望幫到你啦

引用:
原帖由 韓信! 於 2008-12-26 10:24 AM 發表 查看引用來源

打電話登記即可,你先打1507/1666試下打idd,如果你手機同固網電話無裝,
佢會自動幫你飛去客戶服務部,登記後好快用得!:smile_34:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-26 06:36 PM 發表 查看引用來源

打電話登記即可,你先打1507/1666試下打idd,如果你手機同固網電話無裝,
佢會自動幫你飛去客戶服務部,登記後好快用得!:smile_34:
師兄我用緊PEOPLE  IDD增值卡係咪都得架??:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-26 06:36 PM 發表 查看引用來源

手機普通個d 2g plan 都係先打1507/1666, 再加大陸號碼就打到???

每分鐘幾錢架???

前往最後回覆