各位男性是否朝朝都硬

收藏  |  訂閱
30  1.1k

各位男性是否朝朝都硬

各位男性是否朝朝都硬?

我未至於朝朝硬,不過都仍然係硬蕉蕉!

有時前一晚做完,第2朝仲硬!  真係唔知點解!

即係話自己精壯啫係話:smile_45:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-18 09:41 AM 發表 查看引用來源
即係話自己精壯啫係話:smile_45:
人哋精壯關你鬼事咩!又盤人:smile_45:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-18 12:19 PM 發表 查看引用來源

人哋精壯關你鬼事咩!又盤人:smile_45:
我同人講又關你乜事:smile_45:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-18 12:25 PM 發表 查看引用來源

我同人講又關你乜事:smile_45:
人哋問男人貢又關你乜事啫!:smile_45:
你有JJ架?
你唔識硬就唔好盤人啦!:smile_45:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-18 12:27 PM 發表 查看引用來源

人哋問男人貢又關你乜事啫!:smile_45:
你有JJ架?
你唔識硬就唔好盤人啦!:smile_45:
就係因為講男人jj
梗係關女人事啦~
你條jj 淨係要嚟痾尿0家:smile_30:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-18 12:29 PM 發表 查看引用來源

就係因為講男人jj
梗係關女人事啦~
你條jj 淨係要嚟痾尿0家:smile_30:
你睇清楚先好出聲啦!~~~各位男性是否朝朝都硬?~~~
係問各位男性呀!:smile_45:
你唔係有........... :smile_27: 妖人

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-18 12:35 PM 發表 查看引用來源

你睇清楚先好出聲啦!~~~各位男性是否朝朝都硬?~~~
係問各位男性呀!:smile_45:
你唔係有........... :smile_27: 妖人
你理得我吖:smile_45:
打我一身呀:smile_03:

朝朝硬九九

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-18 01:14 PM 發表 查看引用來源

你理得我吖:smile_45:
打我一身呀:smile_03:
人哋問男人你又走嚟:smile_45:
打你整污曹我隻手:smile_45:

前往最後回覆