[新手問]乜野叫波推 ???

收藏  |  訂閱
32  1.7k

[新手問]乜野叫波推 ???

咩黎架 ????????? 我真係唔識

大家要認真答我 !

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-11 09:26 PM 發表 查看引用來源
咩黎架 ????????? 我真係唔識

大家要認真答我 !
擁有Golden Member級數的新手都好惡喎,竟然用命令句!:smile_30:

Golden Member

Special Member

新手問   波推  認真答  等我去認真諗諗  先答你     THX

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-12-11 09:30 PM 發表
有Golden Member級數的新手都好惡喎,竟然要用命令句!:smile_30:
我有d怕tim

手推。。。

[新手問]帖。。。:smile_04: :smile_04: :smile_04:

Golden Member新手樓主要認真答案,就唔好來這裡問啦;要知這裡一班都是無聊諸事、不學無術之輩(即係我等),青蛙幫主閉關養蝌蚪,可樂太師兄埋頭埋腦搞中元街街坊福利會,沒空來答,所以你不如在Google或百度打入波推來搜尋,包你有好多認真的答案。
不過樓主用到命令式,我等低級之輩又不敢違命,就等我好簡單地認真答你啦。
波推:我等小輩自幼家貧,無乜好玩,唔學得含Golden Key出世的人可以打Golf或網球甘高級,大多在空地玩足球。甘當你帶住個波面對守衛,當然想辦法把個波推過守衛啦,推的方式有三種:如果你好好好腳法,連C丹、大細哨都叫你Sea Food的,波不離腳,問下對方要那邊,緊扣住個波推個佢囉,過咗記得回頭一望,對方愕然的樣子絕對令你顧盼自豪。第二種:你腳法都好好,對方又睇得日本女優多,不自覺學了M字大掰腿,甘你只要把波推向佢雙腿之間,再輕鬆地從身邊走過佢後面接番個波,又OK咗。呢招本叫通坑渠,但令人聯想到走後門之類,不大文雅又惹人瑕想,所以現在叫過小龍門算了。第三種:你腳法都算好(一D好都無就不用玩啦),做個假身,走左推右/走右推左,將個波推向另一邊才走過,守衛不知追你好定截波好,十拿九穩的。
低級小輩唔知答得夠唔夠認真呢:smile_29:

波推即是用對波來推油, 好爽:smile_38:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-11 11:59 PM 發表
波推即是用對波來推油, 好爽:smile_38:
一句就清楚明白,我也是唔太了解,多謝Ching

好簡單!稍為用腦想想便知……:smile_45:

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-12-11 11:02 PM 發表 查看引用來源
Golden Member新手樓主要認真答案,就唔好來這裡問啦;要知這裡一班都是無聊諸事、不學無術之輩(即係我等),青蛙幫主閉關養蝌蚪,可樂太師兄埋頭埋腦搞中元街街坊福利會,沒空來答,所以你不如在Google或百度打入波推 ...
哈哈,認真精彩的答案!

前往最後回覆