c-hing 們 請問 cp 有乜 sn 又平又抵玩呀?

收藏  |  訂閱
12  451

c-hing 們 請問 cp 有乜 sn 又平又抵玩呀?

c-hing 們 請問  cp 有乜 sn  又平又抵玩呀?
因聽聞 cp  經濟衰退下有d  sn  免房租,
之前我有去匯m玩過,  幾好玩,
仲有那間好玩呀 c-hing 們幫幫手俾下料

之前金朗有做過.....

但係CP....可以兔房租...一定係生意唔好...

平野無好,好野無平:smile_45:

有又平, 又好,  又抵的話神早俾哩度 D 師兄去晒輪街症了, 仲輪到樓主你咩, 呵呵  ....

金朗在那?cp?

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-11 04:19 PM 發表 查看引用來源
平野無好,好野無平:smile_45:
多數吧,但如免房租真平很多

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-11 05:08 PM 發表 查看引用來源
有又平, 又好,  又抵的話神早俾哩度 D 師兄去晒輪街症了, 仲輪到樓主你咩, 呵呵  ....
呵呵,咁又係,但係賤物鬥窮人呢

引用:
原帖由 kekee168 於 2008-12-12 01:24 發表 查看引用來源

多數吧,但如免房租真平很多
自已開一間咪免房租囉 5、6舊sauna 仲要講價

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-12 01:56 AM 發表 查看引用來源

自已開一間咪免房租囉 5、6舊sauna 仲要講價
咪就係!澳門玩同一樣既野要千幾蚊,不過澳門d女索d

引用:
原帖由 kekee168 於 2008-12-11 12:51 PM 發表
c-hing 們 請問  cp 有乜 sn  又平又抵玩呀?
因聽聞 cp  經濟衰退下有d  sn  免房租,
之前我有去匯m玩過,  幾好玩,
仲有那間好玩呀 c-hing 們幫幫手俾下料
最近打去梵仔問過,400包女免房租,晚11點後加68可以訓到明午12點。

前往最後回覆