有冇C兄幫下我...

收藏  |  訂閱
11  218

有冇C兄幫下我...

我明天和老友上CP玩.但想找sn過夜...有冇C兄可以介紹DSn正嘢.我去玩下呀....thX.....

最多 cp 資料的 cacoke 未見人, 樓主今次唔好彩了

其實間間都差不多, 正唔正見仁見志.
樓主應該都有睇過下 cp sn 的 report.  你對邊間有興趣再黎指名問會易 D 有人答到你

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-4 11:25 PM 發表 查看引用來源
最多 cp 資料的 cacoke 未見人, 樓主今次唔好彩了

其實間間都差不多, 正唔正見仁見志.
樓主應該都有睇過下 cp sn 的 report.  你對邊間有興趣再黎指名問會易 D 有人答到你
C兄可不可以介紹.我好小去CpDsn玩...:smile_35:

引用:
原帖由 DJ123 於 2008-12-4 23:57 發表 查看引用來源
C兄可不可以介紹.我好小去CpDsn玩...:smile_35:
cacoke 兄通常介紹兩間
1. 紅獅
2. 美x登

引用:
原帖由 DJ123 於 2008-12-4 23:09 發表 查看引用來源
我明天和老友上CP玩.但想找sn過夜...有冇C兄可以介紹DSn正嘢.我去玩下呀....thX.....
pm咗俾你啦師兄

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-5 01:41 發表 查看引用來源

1. 紅獅
2. 美x登
俾你講中咗....but 美登登房貴啲

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-5 02:15 AM 發表 查看引用來源

俾你講中咗....but 美登登房貴啲
美登登質素又如何了?呢間少d港人去喎…

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-5 04:05 發表 查看引用來源

美登登質素又如何了?呢間少d港人去喎…
啲女幾好

咪又係港人場...不過係少D台人上....

好多師兄去滙記爭女...君記排隊...:smile_42:

係要餓佢一排, 等佢哋唔好唔憂做咁

1. 紅獅
2. 美x登

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-5 04:09 AM 發表 查看引用來源

啲女幾好

咪又係港人場...不過係少D台人上....

好多師兄去滙記爭女...君記排隊...:smile_42:

係要餓佢一排, 等佢哋唔好唔憂做咁
美登登係唔係有 cp JJ ?

前往最後回覆