上一頁下一頁
發新話題

大陸q女當香港人係提款機

收藏  |  訂閱
119  11.9k

大陸q女當香港人係提款機

話說幾個月前開始用qq,有個重慶Q女加我,今年30幾,但身材超好,係Q傾左兩個月,就過來中山探朋友,跟著又話去東莞做野,做左唔夠幾日又話頂唔順要走....之後我梗係叫佢過來深圳玩一日喇順便睇下有無著落喇,跟著佢落到深圳,我地係酒店唔夠半個鐘執左兩劑....第一野完左通常都要抖返起碼1粒鐘先可以再來,但就比佢係15分鐘後搞起左話想要多次,因為實在大窄....:smile_30: 勁好feel!好執一劑大嘅比佢先結果搞左30分鐘先完成第二q!

當晚因有事要返香港先,原本打算第二朝過去深圳再整多野, 點知上去之前佢話叫我"打點錢過去比佢去東門買野,我就問佢想要幾多,佢一開口就話要2000:smile_27: !我梗耍佢喇.後來直頭無上去,叫佢自已check out最多過兩日上去攞返酒店deposit!!你話1K樓下咪當比家用囉,點知一開口就要2K咪仲貴過買....!

Ching們掉轉係你地會點處理?

一講到錢就失感情, 呵呵
人地想當你係提款機, 你都想佢做自助餐啦!  大家都係有目的而來.
樓主, 人地都係開個價o者, 你唔還價就走o左去?

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-2 05:59 PM 發表 查看引用來源
一講到錢就失感情, 呵呵
樓主, 人地都係開個價o者, 你唔還價就走o左去?
我唔係唔比,首先佢真係唔屬於出嚟搵食果隻,但不一開口就2K點比呀?我都話1K樓下我都即比當家用囉...佢係都要2K咁點搞:smile_27:

引用:
原帖由 mdcom 於 2008-12-2 18:05 發表 查看引用來源

我唔係唔比,首先佢真係唔屬於出嚟搵食果隻,但不一開口就2K點比呀?我都話1K樓下我都即比當家用囉...佢係都要2K咁點搞:smile_27:
師兄都識講...人情吾係去嚟揾食...點知師兄係對2K 睇得咁重??  尤其一個遊客QQ女...落到深圳...行街Shopping搭車食飯點都要啲....

師兄响度出包膠...話吾定對方都响上面出𡁻完鬆包膠....香港仔個朵...又臭幾分啦....:smile_39:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-2 06:16 PM 發表 查看引用來源

師兄都識講...人情吾係去嚟揾食...點知師兄係對2K 睇得咁重??  尤其一個遊客QQ女...落到深圳...行街Shopping搭車食飯點都要啲....

師兄响度出包膠...話吾定對方都响上面出𡁻完 ...
that serious

thanks for sharing.

你又何常唔係當人係雞,五十步屌一百步!

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-2 06:16 PM 發表 查看引用來源

師兄响度出包膠...話吾定對方都响上面出𡁻完 ...
咪係, 又要有收鑊, 又唔想付出:smile_45: :smile_45: 你當自己係劉華咩:smile_30: :smile_30:

QQ女可能已經在大陸討論區出帖子講:香港QQ賤男趙完鬆

引用:
原帖由 偷呃拐騙蒙 於 2008-12-2 07:52 PM 發表 查看引用來源
QQ女可能已經在大陸討論區出帖子講:香港QQ賤男趙完鬆
was that a copy from somebody :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆