足-九龍城衙前圍道

收藏  |  訂閱
23  3.6k

足-九龍城衙前圍道

呢排真係去好多足店
今次介紹一間又是九龍城...
由於第一次去,真係唔知佢係正係邪
如果有 c hing去過,請分享下意見

我果日十二點上去...摸門釘
之後在街飲左個靚湯...之後十二點十五分,
見到佢個牌著左燈...即係有人啦

好出發...上一層...入到去...個老板娘好nice
佢好似正當人家,似C9,不過好整齊...

我話做身...跟住佢叫我入房...佢果D房係用布間開...
個亞姐入左黎...心諗唉~~~肥c9
ok la,扒底揼啦,依~~~揼得ok 喎,因為扒底,望唔度個樣,正因這樣...佢把聲幾好聽,又如細心..幾好 ...

找數226

想問下有冇c hing去過?
佢地有冇邪野

點解呢排咁多肥c9 o既?

冇邪野

冇邪野:smile_34:

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2008-11-24 12:40 PM 發表 查看引用來源
c 9 通常都肥架啦~~~~:smile_30: :smile_30:
佢地努力找錢幫補家計

師兄, 好似有2間, 你去年邊間:smile_41:

引用:
原帖由 silverseven 於 2008-11-24 04:56 PM 發表 查看引用來源
師兄, 好似有2間, 你去年邊間:smile_41:
好野喎師兄...都有去果度出現
果間野叫雅X...
咁你知邊間啦

C兄, 我同你一樣, 因為結左婚, 都唔敢玩全套! 開始轉玩淨dup+HJ. 玩完沒咁內疚

係呢, 有冇去過新蒲崗玩呀? 我見最近開左兩間~~ 我係個頭返工, 唔知佢正定邪呢 :smile_34:

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2008-11-24 12:40 PM 發表 查看引用來源
呢D場唔係肥C九邊有人做:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 federer_man 於 2008-11-25 02:59 AM 發表 查看引用來源
C兄, 我同你一樣, 因為結左婚, 都唔敢玩全套! 開始轉玩淨dup+HJ. 玩完沒咁內疚

係呢, 有冇去過新蒲崗玩呀? 我見最近開左兩間~~ 我係個頭返工, 唔知佢正定邪呢 :smile_34:
冇,因為果邊唔就腳

回覆 1# 的帖子

冇 !!!!
正經場一個

前往最後回覆