48 12345
上一頁下一頁
發新話題

唔錯腳底按摩 - 深足林

收藏  |  訂閱
47  4.9k

唔錯腳底按摩 - 深足林

今日一個人,下午有幾個鐘空,無聊之下就走左上去深圳食野加按摩, 本來想去月亮灣, 但上到去唱完人仔,本來想買飛坐地鐵去國貿,點知唱番黍D新5蚊紙,3張到入唔到售票機,見到售票處到有幾甘多人,真係激鬼氣. 最後決定行過去算,順便睇下附近有嘜野食.

出左車站,行一陣就經過羅湖村,我好似聽過這個地方之前都幾出名,我又未行過,便膽粗粗走左入去.起入面走左1個圈,發覺同向西村差唔多,但我覺得羅湖村好似乾淨一D,唔洗行入小巷都好Q多人問你要唔要小姐,我對快餐唔係好大興趣,所以一路都冇野佢地.行完一圈,揀左間香港快餐(個名我唔係好肯定)食野,就點Q左個下午茶手打墨丸面, 加杯凍奶茶都係17大元,好抵. 但墨丸真係好一般,杯茶就唔錯. 算數,都算食飽左. 就去按摩.

村裡面有好多按腳鋪頭(我估有D應該係邪),我今見深足林門口唔錯,就入左去試下.係門口都知呢間係正骨水,因為裡面有C9坐起到按緊,價錢係20蚊,真係好抵!!入到去,剛剛好有一個位,但D位有D碧,好辛苦先入到去坐,師父按摩D力水唔錯,技術都OK.20蚊真係足一個鐘,重幫你按下肩,唔錯.唯一唔好係師父唔係好衛生,佢無端端同隔離個技C研究下隔離個客人隻腳,重掂左兩下人地隻腳,然後再幫我按......真係有D想小7佢.....按左一個鐘, 比30蚊小費走人. 下次有時間都會再試下....唔錯

多謝正骨水報告.

引用:
原帖由 snwong 於 2008-11-23 12:11 AM 發表 查看引用來源
今日一個人,下午有幾個鐘空,無聊之下就走左上去深圳食野加按摩, 本來想去月亮灣, 但上到去唱完人仔,本來想買飛坐地鐵去國貿,點知唱番黍D新5蚊紙,3張到入唔到售票機,見到售票處到有幾甘多人,真係激鬼氣. 最後決定行過 ...
ching 點解唔做埋按身呀, 推油50元雙鍾, 俾多條毛仲可以玩得好happy添:smile_47: .

按一個鐘腳都比三十蚊小費,唔係啩???

就係有D人做壞規舉

20場根本唔需要俾小費

而家攪能到D技師認為香港人唔俾小費就罪大惡極甘:smile_22:

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-11-23 12:18 AM 發表 查看引用來源

ching 點解唔做埋按身呀, 推油50元雙鍾, 俾多條毛仲可以玩得好happy添:smile_47: .
個場好q細, 只有按腳

引用:
原帖由 cosmo1 於 2008-11-23 12:22 AM 發表 查看引用來源
按一個鐘腳都比三十蚊小費,唔係啩???

我覺得個師父按得唔錯,好q夠力,所以比多小小. 如果唔係都會比廿

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2008-11-23 12:26 AM 發表 查看引用來源
就係有D人做壞規舉

20場根本唔需要俾小費

而家攪能到D技師認為香港人唔俾小費就罪大惡極甘:smile_22:
你講真定假架,我經唔q比小費,走唔出門口

多謝正足報告:smile_38:

引用:
原帖由 snwong 於 2008-11-23 12:28 AM 發表 查看引用來源

個場好q細, 只有按腳
唔系化, e+無按身咩:smile_41: ? 之前我去過, 由後門上3,4樓喎:smile_44: .

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆