上一頁下一頁
發新話題

包起一件要多少

收藏  |  訂閱
111  5.9k

包起一件要多少

深圳包起一條女,她通常要求多少錢,令外衣食住行花費又要多少.thank you

http://www30.188channel.com/viewthread.php?tid=8536067

回覆 1# 的帖子

10000$

回覆 2# 的帖子

一萬人民幣可能是包女公價,有條妹子同我講包起她要一萬,令加衣食住行要六千吧

引用:
原帖由 lovetos 於 2008-11-18 08:07 AM 發表 查看引用來源
一萬人民幣可能是包女公價,有條妹子同我講包起她要一萬,令加衣食住行要六千吧
包女=自殺

一人參軍..全家光榮.....
你包的不只她一個人...
而係佢整個族群............

引用:
原帖由 goldpeak 於 2008-11-18 08:20 AM 發表 查看引用來源
一人參軍..全家光榮.....
你包的不只她一個人...
而係佢整個族群............
包雞/女好on9

引用:
原帖由 sy_atp888 於 2008-11-18 08:22 AM 發表
包雞/女好on9
咪就係...鋪鋪清咪幾好.................:smile_30: :smile_30:

一萬人仔包條女,

加上飲飲食食、上上落落水腳又辛苦,

起碼要二萬人仔!

咁撚貴?我包條女一兩千咋 ~! 仲要十九歲樣靚,身材索爆。只要你是後生仔,加幾分靚仔,同佢講想番大陸娶妻,俾個「香港人夢」過佢,分分鐘唔洗錢都得ar 。我大陸件二奶是正骨場識的,19歲剛到深圳就識到我,出去玩左兩日就溝到佢上床,仲要是處女,上下皆pink,我自問在香港極難搵到咁靚女到19歲仲要是處女,就算有,要溝的難度極高,或者需要天價的成本和時間。

我而家每星期上去屌佢一兩次,每次食飯開房三四百,再俾二百零用過佢,一個月都是一千鬆d ,佢仲叫我唔好俾錢過佢添ar。

每年公司週年晚會都抽到一堆 得個樣又冇用的禮物,例如包得好靚的「士窩時其」水晶、香水之類,而家就在床下底搵番晒出黎,每隔一排就送一件俾佢,佢lum 到爆ar。前排在羅湖商業城買左個A貨LV銀包俾佢(仿真度極高),一舊水唔洗,佢開心左成日。

包二奶,未必要花好多錢的。:smile_34:
如果你當包二奶叫雞,對方逐Q同你計,一個月開你一萬幾千唔出奇,但如果包二朝是當去溝女,那就是「講心」,「講金」只是隨意,咁就可以節省好多了。不過當然「講心」是靚仔和後生仔的專利,如果你年屆五十,又貌似八兩金,咁樣都是「講金」實際d:smile_30:

我以為幾千人仔加食住幾千可以包起,等她唔洗再迎送生涯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆