上一頁下一頁
發新話題

"鷹黃余樂" - "全日"sauna

收藏  |  訂閱
50  8.4k

"鷹黃余樂" - "全日"sauna

各位師兄好!! 小弟初黎報到, 請多多指教!!

尋晚小弟同friend於荃灣隊完酒, 散band後一條友貢上"全日", 小弟係第一次去呢間!! 上到去, 沖完涼坐低, 問下經理收費如何, 叫佢介紹個後生啲嘅女女, 唔夠10分鐘就入得房!!

入到房當然第一時間望下個女女, 樣都ok, 起碼唔係醜, 年齡我諗大約30, 未dup已經feel到佢d嗲功 !! 夠命 ......

第一part, OK啦, 會問你力度適唔適合, 幾識care人!!
第一part臨尾, 開始按pat pat同大脾根 ...... 唔知係咪飲左酒, 按按下走火!! 仆街, 瘀爆 ...... 當然冇第一時間同女女講!!
到第一part時間完, 有人call入黎話第一粒鐘夠鐘, 女女話去攞野, 我就即刻叫住佢, 叫佢幫我換左條毛巾, 話佢知我整污嘈左, 唔知佢炸傻定扮懵, 竟然唔知我走左火, 若無其事幫我換左條毛巾, 跟住去攞野!!
攞完野入黎開始第二part, 佢就話幫我起機, 我見飲左酒又走左次火, 就同佢講唔洗, 佢就同我講唔起都一樣價錢喎!! 咁我話我知, 528嘛!! 跟住唔知點解, 佢都係要R我pat pat同袋袋, 之後仲嘴我背脊, 然後feel到兩團肉磨緊我pat pat ........... 望一望, 原來佢個bra已經拉到落肚度 .......... 我叫佢唔洗用口, 佢以為我有潔癖, 於是好聽話唔用口, 再過一陣佢都係叫我轉身, 係要起機, 我見俾佢磨到硬番, 算啦, 起就起!! 見佢對燈fing左出黎, 梗係抽下水啦 ...... 佢個樣又姣, 見佢又冇反抗, 就試下伸手落下面摸左幾下, 喂, 都唔反抗? 頂, 伸埋入底底裡面探險喇!! 仆街都唔反抗, 仲俾反應添!! 就係咁樣, 小弟再出一次!!
頂佢個肺, 都唔知係唔係扮野, 出完之後佢話陣間幫我起第二次, 嘩! 我心諗, 咪即係3鑊, 梗係耍手擰頭啦!! 今日仲要番工呀大佬!!

總括第一次去嘅感覺, 係估佢唔到!! 我諗下次去可能開大都得!! 哈哈 ......

如果小弟報告得唔好, 請各位師兄見諒!! 畢竟人生總有第一次!! 嘻嘻!!

good experience...

引用:
原帖由 iou1314 於 2008-11-17 11:52 PM 發表 查看引用來源
good experience...
係呀師兄, 如果冇飲酒上去就正喇!!

飲咗酒唔係軟D咩,咁易走火:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 晒爐高淫 於 2008-11-18 12:47 AM 發表 查看引用來源
飲咗酒唔係軟D咩,咁易走火:smile_30: :smile_30:
師兄, 你咁講又好似係喎 ...... 但係又真係走火喎!! 總之就瘀爆啦!! 就算女女唔知都係咁話, 呢d係我地男人嘅尊嚴問題 ...... 唉!!

引用:
原帖由 仔一個 於 2008-11-18 12:50 AM 發表 查看引用來源

師兄, 你咁講又好似係喎 ...... 但係又真係走火喎!! 總之就瘀爆啦!! 就算女女唔知都係咁話, 呢d係我地男人嘅尊嚴問題 ...... 唉!!
有冇開大,乜價錢:smile_41:

look like AD

引用:
原帖由 晒爐高淫 於 2008-11-18 12:53 AM 發表 查看引用來源
有冇開大,乜價錢:smile_41:
冇喎!!

引用:
原帖由 banana3708 於 2008-11-18 01:01 AM 發表 查看引用來源
look like AD
又係AD ? 咁你就當AD咁睇啦 ...... 失陪!!

引用:
原帖由 仔一個 於 2008-11-18 01:06 AM 發表 查看引用來源

冇喎!!
What number ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆