上一頁下一頁
發新話題

口爆

收藏  |  訂閱
61  8.7k

口爆

深圳10月公布,今年共有1089人在深圳感染性病
現呼籲港人去玩一定要帶袋吹。

深圳醫生說,口交,口爆是主要病毒傳播途徑。
大家出黎玩要小心:smile_38:

勿吹,要吹勿爆,要爆要帶袋

:smile_27: 唔係化.....口爆係人生最大享受和:smile_27:

引用:
原帖由 man778899 於 2008-11-17 02:48 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: 唔係化.....口爆係人生最大享受和:smile_27:
帶多幾個袋吹,無事

引用:
原帖由 man778899 於 2008-11-17 02:48 AM 發表 查看引用來源
係lor :smile_39:

though it is very enjoyable, but if it is dangerous, I think we shall wear condum lor !!!!

引用:
原帖由 sunfire 於 2008-11-17 02:51 AM 發表 查看引用來源

係lor :smile_39:
一系用吸管自已吹,都無事,好HAPPY

引用:
原帖由 Poor-Old-Guy 於 2008-11-17 02:55 AM 發表 查看引用來源
though it is very enjoyable, but if it is dangerous, I think we shall wear condum lor !!!!
USE 3 condum

哪 ... 大陸仔唔識野架啦 , 等喎教你地 ... :smile_38:
帶第一個套之後 , 滴兩滴白花油晌面 , 然後再

笠多一個套 ~ :smile_45:   ~ 拱樣是但一個穿咗嘟即
刻知道丫嘛 ~ :smile_46:

引用:
原帖由 T-65 於 2008-11-17 03:00 AM 發表 查看引用來源
哪 ... 大陸仔唔識野架啦 , 等喎教你地 ... :smile_38:
笠多一個套 ~ :smile_45:   ~ 拱樣是但一個穿咗嘟即
帶3個不可嗎?兩個帶在我支7.5吋大炮,一個帶在你個口,一穿你就瓜瓜嘈,人肉警鐘

引用:
原帖由 T-65 於 2008-11-17 03:00 AM 發表 查看引用來源
你個friend:呀9,被禁,話裡有話....ha......ha........爽呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆