上一頁下一頁
發新話題

要同女朋友happy,有無好地方??

收藏  |  訂閱
67  2.6k

要同女朋友happy,有無好地方??

今晚想同女朋友happy,我同佢都唔想去hotel,

但係大家又想kisskiss,同幫對方口交@@@

可以唔做愛既!!!

各位師兄師姐,有無好既公園,地方可提供呢~??

最好小d人.....

大家又有無經驗教下小弟呢~??:smile_35:

我屋企樓下

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-4 11:26 AM 發表 查看引用來源
我屋企樓下
唔係啊,認真的!!
我同佢唔係好耐,所以去hotel,好似快左d~~

上我公司囉 ~ 有埋閉路幫你監視有冇人偷睇你地

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-4 11:32 AM 發表 查看引用來源
上我公司囉 ~ 有埋閉路幫你監視有冇人偷睇你地
唔係啊~~我想問係,有無d公園,無人既地方個d....

引用:
原帖由 qcheihei 於 2008-11-4 11:23 AM 發表 查看引用來源
今晚想同女朋友happy,我同佢都唔想去hotel,

但係大家又想kisskiss,同幫對方口交@@@

可以唔做愛既!!!

各位師兄師姐,有無好既公園,地方可提供呢~??

最好小d人.....

大家又有無經驗教下小弟呢~??:smile_ ...
樓主我屋企無人:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 qcheihei 於 2008-11-4 11:38 AM 發表 查看引用來源

唔係啊~~我想問係,有無d公園,無人既地方個d....
你今晚去邊話聲我之:smile_30: :smile_30:

去大嶼山東涌搭欖車!
係架欖車入面你兩個想點都得!
又可以一邊做,一邊欣賞沿途的風景!
但如果架欖車壞左,半天吊都幾危險!.............:smile_34:

引用:
原帖由 qcheihei 於 2008-11-4 11:27 AM 發表 查看引用來源

唔係啊,認真的!!
我同佢唔係好耐,所以去hotel,好似快左d~~
好多公園都有暗角住啦, 自己找下啦,,,,

引用:
原帖由 黑煞神 於 2008-11-4 11:45 AM 發表 查看引用來源
去大嶼山東涌搭欖車!
係架欖車入面你兩個想點都得!
又可以一邊做,一邊欣賞沿途的風景!
但如果架欖車壞左,半天吊都幾危險!.............:smile_34:
欖車我搭過.....

不過距離好近,無可能呢~??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆