上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........平價過夜桑拿場....太子休閒

收藏  |  訂閱
98  6.7k

COPY手記..........平價過夜桑拿場....太子休閒

又發現一個平價過夜場,就系春風路向西大夏,太子休閒桑拿,唔知邊度? 就系春風路萬佳百貨斜對面,有次無聊上到去,沖涼房及大堂都幾骨子,沖完涼坐大堂休息下先。
聽經理介紹有機餐,不過我就無乜興趣,咁我就揀左個58蚊中式3個鐘套餐,咁就搵左個靚妹仔按下腳先,跟手就入房,按麼房都裝修得幾精緻,原來呢度系舊場新裝修。
呢度系做足鐘,房間可收睇足球,有專車接送,平日58蚊就可過夜,週六就要12:00點後入閘,就可免費留宿,真系平過住酒店!

Really. thank you for your report.

真係好平喎:smile_40:

多謝ching報告

米吹水la
太子係開大場尼嫁
上次去打個飛機已經黑晒面
你仲水9人上去玩中式.........送死:smile_38:

引用:
原帖由 阿支阿佐 於 2008-11-3 10:15 PM 發表 查看引用來源
米吹水la
太子係開大場尼嫁
上次去打個飛機已經黑晒面
你仲水9人上去玩中式.........送死:smile_38:
咁我按中式,佢系中式技師按,個中式技師好有心機按喎,人地系分工的,你上次遇著個機師想搵多D,人地等錢交租呀,好心你幫下人啦!孤九寒!:smile_30:

唉................原來係揾食放鱔:smile_42:

引用:
原帖由 阿支阿佐 於 2008-11-3 10:22 PM 發表 查看引用來源
唉................原來係揾食放鱔:smile_42:
你咪當我AD囉,我唔介意的!你得閒就打聽下我系咪呢種人!:smile_22:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-3 10:27 PM 發表 查看引用來源
你咪當我AD囉,我唔介意的!你得閒就打聽下我系咪呢種人!:smile_22:
我就話係啦, 一定係ad, 等我去試下先!!!!!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-3 10:27 PM 發表 查看引用來源
COPY兄冇鬼理佢:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆