43 12345
上一頁下一頁
發新話題

有無上過荃灣

收藏  |  訂閱
42  8.2k

有無上過荃灣

有無C兄上過湧泉X揼骨,有無好服務。環景好唔好,同有無好小姐。

引用:
原帖由 MMPKPK 於 2008-11-1 08:27 PM 發表 查看引用來源
有無C兄上過湧泉X揼骨,有無好服務。環景好唔好,同有無好小姐。
環景清潔,推油都OK但無其他,小姐都幾好唔會C9。

引用:
原帖由 MMPKPK 於 2008-11-1 08:27 PM 發表 查看引用來源
環景可以,囡囡幾好,推油就……!全身油(個人覺得)毛巾無味好白忝,就無其他玩o

環景清潔,地方都好舒適,D 囡囡應該係C 9,不過係靚C 9.
揼骨功夫都不錯,不過,電客的功夫更利害!總之就...勁!分分鐘小心沉船.:smile_30:
至於有無其他服務,要看自己本領啦,可能會令你覺得自己唔係嫖客架.:smile_30:

在那裡?未廳過:smile_41:

引用:
原帖由 darkguy 於 2008-11-2 08:56 AM 發表
環景清潔,地方都好舒適,D 囡囡應該係C 9,不過係靚C 9.
揼骨功夫都不錯,不過,電客的功夫更利害!總之就...勁!分分鐘小心沉船.:smile_30:
至於有無其他服務,要看自己本領啦,可能會令你覺得自己唔 ...
有冇咁正呀??????

引用:
原帖由 darkguy 於 2008-11-2 08:56 AM 發表 查看引用來源
至於有無其他服務,要看自己本領啦,可能會令你覺得自己唔 ...
C兄你有無份先,有就通知聲,:smile_14:

引用:
原帖由 darkguy 於 2008-11-2 08:56 AM 發表 查看引用來源
我就無老作,有C兄認同環景,服務都OK,但有其他就唔知真定流。

邊到呀 ,,, :smile_39:
未廳過:smile_41:

what is C 9??

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆