朋友ONS?

收藏  |  訂閱
22  3.4k

朋友ONS?

講返頭先斷左既問題:

其實我都同我個朋友用手搞掂左佢.
如果係你,你會唔會同佢上埋呢?

佢真係好正好索.但係我唔想無左個朋友,

你... 上啦
又咁索, 你問得都係好想要架啦....
咪話我話你!!! :smile_30:

引用:
原帖由 你噢 於 2008-10-31 02:13 AM 發表 查看引用來源
講返頭先斷左既問題:

有無link睇番上半part呀,樓主:smile_35:

引用:
原帖由 你噢 於 2008-10-31 02:13 AM 發表 查看引用來源
講返頭先斷左既問題:

唔係化上左就無朋友,無可能:smile_38:

引用:
原帖由 Sillybi 於 2008-10-31 02:17 AM 發表 查看引用來源
你... 上啦
又咁索, 你問得都係好想要架啦....
咪話我話你!!! :smile_30:
好難呀...我衣家都有同佢見面
好似普通朋友咁傾計飲野. 好似無野發生過咁.

無喇喇好難搞「興」返佢. :smile_13:

引用:
原帖由 MLKVM 於 2008-10-31 02:19 AM 發表 查看引用來源

有無link睇番上半part呀,樓主:smile_35:
上半係sexygirl09個post度...比版主攔腰斬左喇. :smile_38:

引用:
原帖由 你噢 於 2008-10-31 02:23 AM 發表 查看引用來源

上半係sexygirl09個post度...比版主攔腰斬左喇. :smile_38:
無陰公....想同你吹水都吹唔到

你同你朋友 ?? 即係 2 抽 1 ??? 即係點呀
引用:
原帖由 bongchan 於 2008-10-31 02:21 發表 查看引用來源
唔係化上左就無朋友,無可能:smile_38:
咩冇可能呀.. 你估係女都等你扑既咩.. :smile_45:

引用:
原帖由 你噢 於 2008-10-31 02:22 AM 發表

無喇喇好難搞「興」返佢. :smile_13:
咁我諗係你想唔想既問題... 係再有無機會既問題

上左都唔會冇朋友做架,大家都成年人啦....大家都有需要....你又唔係夾硬嚟

可能佢而家嬲緊你啊,佢咁索你都唔上....:smile_30: :smile_30:

前往最後回覆