47 12345
上一頁下一頁
發新話題

CP 大場一問

收藏  |  訂閱
46  1.2k

CP 大場一問

月中朋友有 function, 共13人左右, 為免出現囡囡過少的狀況, 請問一下各師兄有否多囡大場介紹, $$ 過夜唔好超1000都 ok.
聽聞凡仔又番開, 係唔係好似好多年前有成條花街嫁?

thanks

1k 唔夠唔師兄
你要大場, 酒店房約兩舊, 女過夜 8 舊, k 酒錢唔飲太多都要 3 舊幾

呵呵... 淨囡囡 $$ 唔過 1k ok, 酒水貴少少都 ok 的
最緊要女多

最新又多女.....花都

最放最open.....富豪

最老字號保証....雄獅

p.s.  如果星期四、五、六上去提早訂房先

@@ 紅c!!! 多少英雄去過的英雄地, 不過... 好似唔係汁左咩? 想當年去完凡仔都唔敢去紅c, 女出名寸...

唔好意思, 補多句. 因為此團為老襯團, 想揾 D 有三正半山咁多囡囡的場去充下場面.... 咁有無 CP suggestion 呢... thanks thanks, 百二個多謝

引用:
原帖由 魔武雙修 於 2008-10-30 17:49 發表 查看引用來源
@@ 紅c!!! 多少英雄去過的英雄地, 不過... 好似唔係汁左咩? 想當年去完凡仔都唔敢去紅c, 女出名寸...
係劉華組女衰啲姐....串咩叫老母入來小

引用:
原帖由 魔武雙修 於 2008-10-30 17:52 發表 查看引用來源
唔好意思, 補多句. 因為此團為老襯團, 想揾 D 有三正半山咁多囡囡的場去充下場面.... 咁有無 CP suggestion 呢... thanks thanks, 百二個多謝
花刀啦....好無??

引用:
原帖由 魔武雙修 於 2008-10-30 17:52 發表 查看引用來源
富仔有光pig 喎....

引用:
原帖由 魔武雙修 於 2008-10-30 05:52 PM 發表 查看引用來源
樟仔三正半山都開返,不如上山玩囉!

或者常平半島都吾錯。

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆