而家三街陀地真係弱過乜,同3,5,7年前D質素比簡直無得比.

收藏  |  訂閱
19  3.3k

而家三街陀地真係弱過乜,同3,5,7年前D質素比簡直無得比.

懷念稍為近D有子欣,林寶co co,小雲...稍遠期D有細wing,亞打,楠楠....
現時在3街稍好質素既真係小貓幾件,
有yoyo,樣OK,但cool到爆,冇service.
亞貓,樣都唔差,同樣好cool,不過好過yoyo.
琪琪.樣可以,較瘦.service ok,傻更更型.
yuki,樣OK,4,5年前曾跑過3街.做左一年後失蹤,幾年後再出現番,service 好,又傾又講,靚妹型.

以上d女收費幾多ga,邊樹可以搵到ga,ching?

引用:
原帖由 s386262 於 2008-10-29 07:32 PM 發表 查看引用來源
懷念稍為近D有子欣,林寶co co,小雲...稍遠期D有細wing,亞打,楠楠....
現時在3街稍好質素既真係小貓幾件,
有yoyo,樣OK,但cool到爆,冇service.
亞貓,樣都唔 ...
無錯, 果時(3,5,7年前), 有8成女都想上, 依家................... 唔係串, 有9成9免費我都唔上 :smile_39: :smile_39: :smile_39:

真係時移勢易呀師兄

其實三街陀地咩收費:smile_13: 詳情係點?未試過:smile_13:

:smile_04: :smile_04: :smile_04:

靚嘅陀地都去了做一樓一或私鐘啦!!

以前正好多~~~~~~~

所以我勸 CHING 不要去三街

回覆 1# 的帖子

以前正好多:smile_39: :smile_39: :smile_39:

前往最後回覆