請問各位C兄既QQ級數,群組?@@

收藏  |  訂閱
19  1.6k

請問各位C兄既QQ級數,群組?@@

C兄你地QQ級數幾多呀?有冇人想入群玩玩,,多人傾計果D,,但我個群已經好少人傾計啦,,所以希望有邊D兄弟想搞好玩群既留MSN我或留QQ號比我再傾都得~THX,,..可能已經唔興玩,唔知呢~
PS :我唔係黑客~

我用QQ2006的

個人主觀意見,玩 QQ 群真係好似 Out ,而家又轉玩番 MSN 啦!

多你兩個月亮﹗﹗﹗唔鐘意玩群﹐群裡面D女都玩慣ONS﹐一D都唔純唔好玩﹗

樓主未必係黑客但一定係新手, 仲係未夠50分就叫人pm 果隻

多你個太陽星星月亮:smile_30: :smile_30:
QQ群完全無興趣,宜家我玩買賣奴隸:smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-10-29 11:52 發表 查看引用來源
多你個太陽星星月亮:smile_30: :smile_30:
師兄有咁益智有趣遊戲都吾分主吓呀.....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-29 11:37 AM 發表
樓主未必係黑客但一定係新手, 仲係未夠50分就叫人pm 果隻
咩呀=-=我呢排先來淨係呢區玩嘛,我玩開UWANTS 哈哈   註冊時間 早過你^^

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-10-29 11:52 AM 發表
養QQ女 @@

引用:
原帖由 eaildog 於 2008-10-29 13:00 發表 查看引用來源
咩呀=-=我呢排先來淨係呢區玩嘛,我玩開UWANTS 哈哈   註冊時間 早過你^^
阿大師兄儲足50分先啦....

引用:
原帖由 eaildog 於 2008-10-29 01:00 PM 發表
註冊時間 2007-4-18 阿師兄真系好早呀﹗都成年幾囉﹗﹗﹗

前往最後回覆