東莞夜場一問

收藏  |  訂閱
10  1.2k

東莞夜場一問

本人下星期要到東莞一遊,但從未去過,將會住太子酒店,小弟有幾過問題請各位ching幫忙,  1)在深圳坐火車應該係東莞站定係樟木頭站? 2)太子洒店離火車站遠嗎? 3)洒店附近有D好玩當然$$唔好太貴啦的sn或者ktv?(枱面錢同囡囡錢? 4)帶囡囡在洒店過夜安全嗎?謝謝各位ching幫忙。

去發問區啦:smile_45:

引用:
原帖由 wetgirl 於 2008-10-27 02:37 AM 發表 查看引用來源
本人下星期要到東莞一遊,但從未去過,將會住太子酒店,小弟有幾過問題請各位ching幫忙,  1)在深圳坐火車應該係東莞站定係樟木頭站? 2)太子洒店離火車站遠嗎? 3)洒店附近有D好玩當然$$唔好太貴啦的sn或者ktv?(ĉ ...
你係咪去黄江太子酒店,有新太子同舊太子,舊太子有SN,可以一試;新太子KTV唔算平,想多選擇去常平喇!
黃江太子坐火車應東莞站(常平)近D,要轉車去約十多二十分鐘。:smile_38:

太子D女好貴,黃江亦無野玩!

引用:
原帖由 09112008 於 2008-10-27 04:43 AM 發表 查看引用來源

你係咪去黄江太子酒店,有新太子同舊太子,舊太子有SN,可以一試;新太子KTV唔算平,想多選擇去常平喇!
黃江太子坐火車應東莞站(常平)近D,要轉車去約十多二十分鐘。:smile_38:
如果是新太子係邊個站呢

引用:
原帖由 wetgirl 於 2008-10-29 03:50 發表 查看引用來源
如果是新太子係邊個站呢
火車响東莞站轉 taxi

住常平大巴响酒店門口落

[quote]原帖由 cacoke 於 2008-10-29 03:55 AM 發表 查看引用來源

火車响東莞站轉 taxi

住常平大巴响酒店門口落 [/quote係咪新太子在東莞下車,舊太子在常平呀.thx

唔知咁多位ching常平sn或ktv有無好介紹,同價錢,如果有可否pm我,十萬個多謝

引用:
原帖由 wetgirl 於 2008-10-29 11:25 發表 查看引用來源
唔知咁多位ching常平sn或ktv有無好介紹,同價錢,如果有可否pm我,十萬個多謝
KTV 上紅C 啦.....sn 富豪ok...你幾多人過CP 呀?? (CP = 常平)

唔好意思,插下嘴先....
如果諗住三人去家2......仁K...
酒錢要預幾多呢.....上次去8人去好似4千幾...
個FD話若三人去家2...會好貴........但自己又十五十六想去多一次常平=.=
希望上面個位樓主幫幫手^^" 或者PM我都得 謝!!!!!!!!!!!

前往最後回覆