CP SN 歡樂椅一問

收藏  |  訂閱
10  680

CP SN 歡樂椅一問

各位brother, 之前去錯地方留言唔好意思!
想問大家知唔知係cp邊間sn有歡樂椅玩ar?

富蠔酒店......

係呢張吾係呀??

[img]http://www.discuss.com.hk/[/img]

回覆 3# 的帖子

全中ar, cacoke兄~
因為明天想去try, so問得急d
thxthz
全cp得一間?

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-26 02:14 發表 查看引用來源
富蠔酒店......
話尾都好似有!:smile_35:

引用:
原帖由 cho10cho 於 2008-10-26 02:20 發表 查看引用來源
全中ar, cacoke兄~
因為明天想去try, so問得急d
thxthz
全cp得一間?
咁又未必, 不過呢間ok 喎...

今日上??  walk in 呀你??

又未夠50分pm 唔到電話俾你

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-26 06:30 AM 發表 查看引用來源

咁又未必, 不過呢間ok 喎...

今日上??  walk in 呀你??

又未夠50分pm 唔到電話俾你
can you pm me how to go pls

引用:
原帖由 chinacat 於 2008-10-26 12:44 發表 查看引用來源

can you pm me how to go pls
收 pm 啦.....師兄

鳳崗 "嘉輝會酒店" 都有:smile_47:

有D房會有"空中飛人"玩,想玩就同D主任講, 但識玩的全是中女, 去到見D房唔滿意就一定要換, 換到滿意為止.
响羅湖座塘厦大巴去,上車就同車長講"鳳崗嘉輝會酒店"落車,佢可能會車到您去洒店門口,或响樂逍遙SPA叫你下車,下車後行前少少就到.
回羅湖就响樂逍遙SPA上車

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2008-10-26 16:53 發表 查看引用來源
鳳崗 "嘉輝會酒店" 都有:smile_47:

有D房會有"空中飛人"玩,想玩就同D主任講, 但識玩的全是中女, 去到見D房唔滿意就一定要換, 換到滿意為止.
响羅湖座塘厦大巴去,上車就同車長講"鳳崗嘉輝會酒店"落車 ...
但係師兄們問緊CP喎....依家上CP 方便過上雁田同鳳江喎

前往最後回覆