上一頁下一頁
發新話題

1234567今次要徵女朋友......(年齡26或以下)

收藏  |  訂閱
429  5.6k

1234567今次要徵女朋友......(年齡26或以下)

自我介紹下先!!啱啱27歲!!但個樣唔多似!!:smile_35:
有正當穩定職業,大公司工作,月薪萬多!!
返9放5點半,5天半工作,銀行假期!!

就快一年冇拍拖......拍拖經驗唔多...:smile_35:

因工作關係好少識到女仔!!

唔嫖,唔飲,唔賭.....不過我食煙架!!(曾經戒過,因ex唔鍾意.....但分開後又食返):smile_35:

唔知自己算唔算肥,177高,160磅!!:smile_35:

樣子普通......唔係薯仔一名law!!

我o既興趣係唱k,聽歌,行街,睇戲.....都係一般都市人做o既野!!:smile_35:

我會好錫,好就,好愛我o既女朋友...............唔係玩玩吓,認真專一o既男人!!

好多人話過我好.....但係都冇人要我!!:smile_13:

咁簡單介紹完自己,咁我又講吓我對女朋友o既要求先!!

我想搵一個可以長遠發展o既女朋友!!

唔洗三從四得,唔洗入得廚房出得廳堂......我唔係古代人!!

最緊要對感情認真!!專一咁樣鍾意我!!

鍾意小朋友就最好!!

中等身材.....樣子順眼就ok....年齡26或以下!!

最好鍾意成日痴住我,因為我鍾意比人痴住!!

唔知有冇機會o係度搵到........妳呢??

快d入黎做吓朋友傾吓計先啦!!

撐場...:smile_38: 加油呀...

7哥哥我要做第一:smile_38:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 01:36 AM 發表 查看引用來源
撐場...:smile_38: 加油呀...
多謝支持!!!妳係咪報名?

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-26 01:37 AM 發表 查看引用來源
7哥哥我要做第一:smile_38:
冇左第一lu!!
咁妳又報唔報名呀?

引用:
原帖由 ch1234567 於 26-10-2008 01:41 發表 查看引用來源
冇左第一lu!!
咁妳又報唔報名呀?
報咩名呀:smile_41:

引用:
原帖由 ch1234567 於 2008-10-26 01:39 AM 發表 查看引用來源
多謝支持!!!妳係咪報名?
我想報都無得報...因為我已經結左婚, 生左仔lu...:smile_13:

來生再續...:smile_39:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-26 01:41 AM 發表 查看引用來源

報咩名呀:smile_41:
應徵做我的愛人law......

支持 加油:smile_46:

引用:
原帖由 ch1234567 於 26-10-2008 01:45 發表 查看引用來源
應徵做我的愛人law......
我有愛人啦WO
有冇第二個位揀呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆