上一頁下一頁
發新話題

COPY手記......經濟不景...去骨語鈣館...按勁平正骨!

收藏  |  訂閱
165  9.2k

COPY手記......經濟不景...去骨語鈣館...按勁平正骨!

昨晚同個朋友食飯玩正骨,去到向西睇下女先,都好多女喎,然後去搵野食先,去到向西後街,即是永美姿個便,就去食骨語鈣館,打豬骨湯火煱,此館來自東莞常平總店,系常平非常受歡迎,應該出品有一定的保証,叫左個豬骨煱,幾碟菜、肥牛、鵝腸等,埋單都系100大洋,食到肚漲晒,呢度乾淨衛生又平,值得再黎!
跟著去按翻個正骨,咁就行去我上次個場,就系鴻福城優閒中心,入門口問清楚價位先,因為上次按中醫,系88蚊,咁中式系幾多呀,部長回話,系50蚊兩個鐘,哇!算系附近最平啦,呢度加鐘都系20蚊,仲系足60分鐘,個晚同我按條女,24歲左右,樣子娟好,力度十足,最衰我唔記得抄佢牌。
雖然個場系細場,地方有少許舊,但尚算乾淨,休息大堂都幾光猛,房間都可以,呢度最大特色系平日按兩個鐘,都可以過夜,星期六就要加翻個鐘,過晚上12點後就收68蚊,12點前入閘就50蚊,50蚊可以過夜,全深圳都無幾度有,仲有就系有齊有線台,泰星台,仲有專車接送羅湖皇崗。

老版都算做到足,唔通真系生意難做,至於地址就系向西路,想去就自已搵啦。
全程費用:骨館晚餐50蚊,正骨50蚊,技師小費30蚊,共130蚊!

thanks for report

no.1. thanks for ching report. will try try la.

團長都幾得閒,我無得玩啦!:smile_44:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-22 18:51 發表 查看引用來源
昨晚同個朋友食飯玩正骨,去到向西睇下女先,都好多女喎,然後去搵野食先,去到向西後街,即是永美姿個便,就去食骨語鈣館,打豬骨湯火煱,此館來自東莞常平總店,系常平非常受歡迎,應該出品有一定的保証,叫左個豬 ...
團長都吾返總店食:smile_19:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-22 06:51 PM 發表 查看引用來源
昨晚同個朋友食飯玩正骨,去到向西睇下女先,都好多女喎,然後去搵野食先,去到向西後街,即是永美姿個便,就去食骨語鈣館,打豬骨湯火煱,此館來自東莞常平總店,系常平非常受歡迎,應該出品有一定的保証,叫左個豬 ...
06:53就加左分,好帖好帖,版主英明

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-22 18:56 發表 查看引用來源
團長都幾得閒,我無得玩啦!:smile_44:
阿 so 幾時返呀   

thanks for report

多謝ching報告

good report 得閒試吓先:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆