上一頁下一頁
發新話題

唔知咁多c姐用有冇D咩野引仔絕招呢??

收藏  |  訂閱
77  1.5k

唔知咁多c姐用有冇D咩野引仔絕招呢??

有一位c姐講過話果D"捱捱下".....呢D招數已經out day...搞到我想知道有D咩野招數!!

我同佢msn果陣...佢係咁換自己D"正相"比我睇(不過冇樣!!)又有唔同post....又跟返d相既post同我傾!!.......攪到我呢~~~~

點知是不是她本人,玩你

引用:
原帖由 k.y. 於 2008-10-22 12:44 PM 發表 查看引用來源
點知是不是她本人,玩你
咁妳又岩喎~~~!!:smile_34:

可能係男人黎架! 都叫左你唔好成日pm人啦 ....見字已閃:smile_43:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-22 12:54 發表 查看引用來源
可能係男人黎架! 都叫左你唔好成日pm人啦 ....見字已閃:smile_43:
我咪係男人囉.... :smile_13: :smile_13:

不是岩,路過見到

引用:
原帖由 k.y. 於 2008-10-22 13:00 發表 查看引用來源
不是岩,路過見到
講笑咋....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-22 01:02 PM 發表 查看引用來源

講笑咋....
我知妳唔係男呀....如果唔係邊有咁多ching搵妳呀~~:smile_30: :smile_30: !!

妳又唔肯pm我....我食下蕉都冇計嫁啦~~~~:smile_22:

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-22 13:04 發表 查看引用來源

我知妳唔係男呀....如果唔係邊有咁多ching搵妳呀~~:smile_30: :smile_30: !!

妳又唔肯pm我....我食下蕉都冇計嫁啦~~~~:smile_22:
蕉都幾好食呀..

I ' m lovin' it..:smile_13: :smile_13:

我有一條"大蕉"喎....唔知你食唔食得落~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆