上一頁下一頁
發新話題

深圳原來吃飯唔駛比tips架...

收藏  |  訂閱
68  5.4k

深圳原來吃飯唔駛比tips架...

上去湖貝舊村玩平機, 因爲d friend 話新村個邊呢期大埽, 便衣好多, 今次個間有水冼,貴十元, d女幾多下, 洗雀技術太監騎馬....即系無能得頂.

起樂園路, 樂園城個路口直入就見到.

跟住去酒家吃飯,話唔都叫做五星級,埋單比二三元小費,個waiter啤住"玩能到你爆",
唔通話小? 甘就凶下條友, 點知話唔駛架, 甘咪仲好, 想扮豪客都唔得.

最多唔會多過五蚊雞~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 d(^_^)b 於 2008-10-16 01:41 AM 發表
最多唔會多過五蚊雞~:smile_45: :smile_45:
甘小人地會啤住你架............

引用:
原帖由 d(^_^)b 於 2008-10-16 01:41 AM 發表
個盤股同你有關系咩?

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-16 01:46 AM 發表 查看引用來源

個盤股同你有關系咩?
有人話我係盤古既分身~(@_@)~
唔想有人誤會姐~(.^_^.)

深圳原來係飯館吃飯唔駛俾錢先,食完先俾架!:smile_45:

引用:
原帖由 d(^_^)b 於 2008-10-16 01:48 AM 發表

有人話我係盤古既分身~(@_@)~
唔想有人誤會姐~(.^_^.)
聽講條友好能縮骨架......
引用:

請閣下注意用詞,辱罵會員引發罵戰會被扣分禁言處理.如閣下存心搞事,閣下之正身分身也有可能一併處理.多謝合作!
dragonor示

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-16 02:05 AM 發表 查看引用來源

係呀係呀,我都聽過呀!:smile_38:

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-16 02:05 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: :smile_44: 我既分身重多過你幾倍(.^_^.):smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 d(^_^)b 於 2008-10-16 02:08 AM 發表

:smile_44: :smile_44: 我既分身重多過你幾倍(.^_^.):smile_45: :smile_45:
條友都七到無朋友既,你都系唔好同呢d人玩啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆