黃江太子酒店SN一問

收藏  |  訂閱
16  1.4k

黃江太子酒店SN一問

請問黃江太子酒店SN價錢?

女女得嗎? 可以2Q嗎?

樟木頭火車站坐計程車去多久?

Thanks Brothers!!!

1)上次去(幾年前)係房錢488+女錢,分幾班(4/6/8)

2)非常得,有D靚過CP既普通K女,當然點都唔會夠我地D飯盒靚

3)基本上任做既,不過你做得幾多Q呢

4)識路既好近,半個鐘車,白牌講價40-50蚊,睇你係ZMT咩地方

Thanks Brother!!!

1)上次去(幾年前)係房錢488+女錢,分幾班(4/6/8)

What is the 房錢 now?

4)識路既好近,半個鐘車,白牌講價40-50蚊,睇你係ZMT咩地方

半個鐘車, Oh, so long time ?

樟木頭火車站去? by taxi, what is the fee and how long?

回覆 3# 的帖子

1)唔知,因為好多年無去過

4)半個鐘車都嫌遠,你學咩人係DG玩

4A)你估我渣的士既咩,自己講價啦。

thanks brother  一卡兩號!

I  will go this Thursday!

引用:
原帖由 abba169 於 2008-10-13 11:22 PM 發表
thanks brother  一卡兩號!

I  will go this Thursday!
其實你去之前,呢D問題係可以打去太子叫佢接SN部黎問清楚先:smile_34:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-14 00:21 發表 查看引用來源

其實你去之前,呢D問題係可以打去太子叫佢接SN部黎問清楚先:smile_34:
咁得閒又唔出包膠....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-14 01:00 AM 發表

咁得閒又唔出包膠....
A)睇清楚上面講:係N年前既事,近幾年無去過

B)費事俾人話有錢唔識洗

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-10-14 08:20 發表 查看引用來源

A)睇清楚上面講:係N年前既事,近幾年無去過

B)費事俾人話有錢唔識洗
太子sn 真係好多年啦....

果陣CP 得麗城仙泉....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-14 08:45 發表 查看引用來源

太子sn 真係好多年啦....

果陣CP 得麗城仙泉....
太子SN開頭都係做機餐!

CP 果時應該仲有有錢佬,不過成日見到紙貼被封- 咪一樣偷鷄照入去玩!:smile_30:

應該仲有仙泉閣 !

前往最後回覆