上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  11.8k

我想問下有無男仔.....

我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
                                          (4)專一對我好
                                          高度要起碼170cm,年齡:31~35,因我係163cm,24yrs,中等身型,我可以講話係一個靚女,好多人追,但無個啱,因我要求條件
                                          高

我上黎係撞采咋,睇下有無呢種人存在呢??:smile_41:

到~中晒:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 烏冬323i 於 2008-10-11 12:35 AM 發表 查看引用來源
到~中晒:smile_30: :smile_30: :smile_30:
哈哈,好多人都話係佢架啦

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
                        ...
:smile_45: 的確幾高下

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2008-10-11 12:36 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: 的確幾高下
嗯,所以我咪揀唔到囉,唉..

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
                        ...
我都想搵個月入五六萬女仔:smile_45:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:37 AM 發表 查看引用來源

嗯,所以我咪揀唔到囉,唉..
:smile_45: 平靚快,, 都只可選到二樣,,
邊會三樣要得哂先得架

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:36 AM 發表 查看引用來源

哈哈,好多人都話係佢架啦
以上條件,唔太難o者
你有要求好正常
位位女仕都有以上要求:smile_30:

多人追的確相比起更難揀對象,因為有比較....唉.....d朋友話我咁難追,小心嫁唔出喎....:smile_42:

引用:
原帖由 烏冬323i 於 2008-10-11 12:41 AM 發表 查看引用來源

以上條件,唔太難o者
你有要求好正常
位位女仕都有以上要求:smile_30:
係呀.......不可強求:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆