上一頁下一頁
發新話題

中山坦州至尊SN已開業(有相2張)

收藏  |  訂閱
51  9.1k

中山坦州至尊SN已開業(有相2張)

中山坦州至尊SN已開業, 全新裝修, 收RMB398.
大部份技師均由濠天,聚龍等地調來.

技師 = OK/可以
服務 = 普通
環境 = 好靚下
收費 = 吾值(以坦州計, 328就差吾多)

要係大廳等15min, 兼且只得6條女揀, 死得la.

我係星期日下午16:00到, 可能大部份女未返工卦?

本來女女有少少似Sammi, 兼吹得幾舒服, 想加番D分比呢間野,
但女女暗示想我比小費 -  扣分

結論 = 有得揀都吾會再去.

只得6條女揀..

真係死得la!! 幾平都無用啦..

我係星期日下午16:00到, 可能大部份女未返工卦?

本來女女有少少似Sammi, 兼吹得幾舒服, 想加番D分比呢間野,
但女女暗示想我比小費 -  扣分

多謝師兄報料
裝修完有冇水床玩呢:smile_13:   (以前 d 房冇浴室:smile_42: )

房內有大浴室, 浴室內有豬肉檯一張, 我有2張手機相, 吾知up去邊?

引用:
原帖由 fatfatip 於 2008-10-10 07:09 PM 發表
房內有大浴室, 浴室內有豬肉檯一張, 我有2張手機相, 吾知up去邊?
去哩倒學吓~~包你識 ↓↓

http://www26.188channel.com/viewthread.php?tid=6911464&extra=page%3D1

【如何貼圖分享教學】

試貼方法如下
1. 把你電腦裡的圖片上載到圖片上載網後copy圖片的url
    (url是指 "http://www.xxxx.com/xxxx.jpg" )
2. 按""鍵回覆主題
3. 入到回覆畫面後按""鍵插入圖像
4. 貼上圖片url

如果多過一幅的話重複第1,3點步驟

Thanks C hing, 搞掂左.

回覆 1# 的帖子

thank you c hing !:smile_38:

咦~~裝修完
真係靚過以前好多喎
仲玩埋~空飛~咁叻
Thanks for your photo:smile_38:

Thank you for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆