42 12345
上一頁下一頁
發新話題

SZ火車站內吸煙注意!!

收藏  |  訂閱
41  2.8k

SZ火車站內吸煙注意!!

加左鐵籠後有人張原本的煙灰缸收起左(雜貨店面開),以前好多人都會係到吸煙,而家要小心唔好掉煙頭洛地,佢地會陰你,之後話要200講價後100,我就拎左野,希望各brother小心!!!!!!!!!!!!!!!!!

好彩我沒有吸煙習慣

引用:
原帖由 waii888 於 2008-10-8 01:17 AM 發表
加左鐵籠後有人張原本的煙灰缸收起左(雜貨店面開),以前好多人都會係到吸煙,而家要小心唔好掉煙頭洛地,佢地會陰你,之後話要200講價後100,我就拎左野,希望各brother小心!!!!!!!!!!!!!!!!!
你唔夠我地班friend醒,上次食完煙,有個人眼啤啤,我地就好能仆街甘扮掉煙但又無掉落地,玩能到條友on99,之後就走去後邊d士多倒掉9左d煙頭.

好次5係比現金加wo,,比張單您加,,收現金個d係5知咩人黎加

引用:
原帖由 huog122000 於 2008-10-8 01:28 AM 發表 查看引用來源
好次5係比現金加wo,,比張單您加,,收現金個d係5知咩人黎加
我都開始懷疑,以前係拎本發票,今次乜都沒..........

引用:
原帖由 waii888 於 2008-10-8 01:36 AM 發表 查看引用來源

我都開始懷疑,以前係拎本發票,今次乜都沒..........
我個fd在深圳又係理d金加也,,比單佢寫低身份証反香港比$$政府:smile_30:

引用:
原帖由 waii888 于 2008-10-8 01:36 AM 发表

我都开始怀疑,以前系拎本发票,今次乜都没..........
我仲有4张50元发票...
:smile_27:

回覆 1# 的帖子

嘩...明屈啫...

多謝提點:smile_38:

引用:
原帖由 食煙佬 於 2008-10-8 01:25 AM 發表 查看引用來源

你唔夠我地班friend醒,上次食完煙,有個人眼啤啤,我地就好能仆街甘扮掉煙但又無掉落地,玩能到條友on99,之後就走去後邊d士多倒掉9左d煙頭.
you are so smart

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆