上一頁下一頁
發新話題

連環ko

收藏  |  訂閱
53  6.9k

連環ko

同男友ml,實在係一大快事,因佢枝野好粗,同埋技術好好,
真係可以每一下都係高潮,我最like係坐上去,之後佢一手揸胸,
一手捽我下面粒野0既外圍,真係high到爆,我成日話比佢ko幾百次......

因佢每次都食兩劑所以我加埋千次ko都有

加上我地唔帶dom(我打針),果種感覺更爽了!!:smile_47:

咁正.......

正呀,唔帶dom爽:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-4 05:10 PM 發表 查看引用來源
真係可以每一下都係高潮,我最like係坐上去,之後佢一手揸胸,
一手捽我下面粒野0既外圍,真係high到爆,我成日話比佢ko幾百次......

因佢每次都食兩 ...
ko幾百次咁勁?

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

夢寐以求:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-4 05:10 PM 發表 查看引用來源

因佢每次都食兩 ...
咁爽:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-10-4 05:34 PM 發表 查看引用來源
夢寐以求:smile_47: :smile_47:
ko幾百次咁勁定樓主呀?

引用:

因佢每次都食兩 ...
簡直恨死隔籬:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-4 17:10 發表 查看引用來源

因佢每次都食兩 ...
羨慕死人喲.:smile_40: :smile_40: :smile_40:

咁正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆