上一頁下一頁
發新話題

鍾意咁咪咁, 我係Amy (失身紀念日:9月30日)

收藏  |  訂閱
622  68.1k

鍾意咁咪咁, 我係Amy (失身紀念日:9月30日)

早前朋友(fion) 成日上網, 問佢有咩好玩又唔講, 原來就响呢度同人傾計。尋晚同條仔散咗, 無聊聊登記咗玩下。開頭都好地地, 點知今人見有d人係咁話我個friend post張假相話昆人。真係火到起, 果條友知唔知自己上緊網, 咁Q想知真假咪去溝條女打次真軍就實x真啦!

你又唔x識我, 知幾多?! 本小姐坦白話妳知, 我以前做過web j, 雖然唔係除比人睇果種, 不過性感要人扯旗相唔多唔少會有响網上, 仲驚俾人認到, 掛咗去外國網扮唔係挓地。我唔會講果張相條女係唔係我, 不過正如我之前講, 如果咁Q執著真假的就咪X回 post。想識下大家無9聊聊想吹下咸濕野的, 男男女女無任歡迎。新來講多兩句, 因為之前條仔話我波細, 所以唔好講我對波, 如果唔係反面。

我有時好唔明白,點解咁多人覺得我唔自愛,失禮人。記得有一次去一個男仔屋企食飯,我見會見到人地屋企就著靚d,食完飯之後條仔送我落樓。佢話佢老母同佢講話我唔檢點,條仔仲話我好著背心烏低唔禁住,話坐我對面佢老豆睇到眼都突。吊那星!你老豆唔好色生得你條仆街出,而家你條女比人及,仲掉頭小我!仲有佢老母話我唔檢點,佢又唔能知自己個仔响佢返屋企前,一面幫本小姐奶西,一面自己打飛機,仲飲埋我d水,係邊個唔檢點呀!

其實講淫蕩,女人拍馬都追唔上。如果話比男人聽有條女吊咗百分百安全,仲一定無手尾跟,只要果件唔係扒,我夠膽講有9成男人立即除褲吊。仲記得我的第一次係同中校果時的一個後生呀sir, 可能我係少數著白色校裙又唔著底裙,所以我一早知佢成日望住我。我知學校有好多同學暗戀佢,所以我好想得到手。於是,一直嘈住有野唔明要佢上門教。學都唔能洗等開夠一個月之後(即係當年的今日:9月30日),有一日,我話好頭痛叫佢扶我入房上床。我一上床立即用手圍住佢條頸話鍾意佢,開頭立即話自己對學生唔可以點樣,又話自己有未婚妻,呢樣果樣...我把心一橫,反起條裙自己除埋條底再用手揸住佢碌野。我見佢已經比我迷住但又無行動望住房門。吊!我一句唔會有人返,佢咪立即又咀又插。

一個原本的所謂為人師表的三十歲男人咪一樣瘋狂咁插入當年只得17歲的妹妹仔,我地關係維持咗半年左右。開始的時候每次都話自責唔夠定力,之後咪又玩埋含同對住一個仲有baby fat 的學生顏射。男人喎!佢同我地個教徒miss 結婚的時候我都有去觀禮,見到佢面都青個樣就灰,無膽就咪玩!我見到個miss 心諗妳條佬錫過我個西之後先咀妳啫。所以對於性,無咩男人係信得過。

咁夜唔訓?
:smile_40:

好似好啱咀刑:smile_38:

瞓啦! 不過之前想小下人啫!

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 05:14 AM 發表 查看引用來源
hehe:smile_13:

引用:
原帖由 Amytam23 於 28/9/2008 05:14 AM 發表 查看引用來源
想小邊個啫:smile_41:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-9-28 05:16 AM 發表 查看引用來源

想小邊個啫:smile_41:
係囉..:smile_41: :smile_41:

SUPPORT你!!好多人都係咁,,唔識又話人地假,,假what??!!:smile_22:

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-9-28 05:00 AM 發表 查看引用來源
早前朋友(fion) 成日上網, 問佢有咩好玩又唔講, 原來就响呢度同人傾計。尋晚同條仔散咗, 無聊聊登記咗玩下。開頭都好地地, 點知今人見有d人係咁話我個friend post張假相話昆人。真係火到起, 果條友 ...
Amy 我支持您

你咁鬼死索         几时post你d上黎jeh

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆