上一頁下一頁
發新話題

CA 遲來的..... 報告 (無相)

收藏  |  訂閱
53  5.7k

CA 遲來的..... 報告 (無相)

係公司無野做, 等小弟出番個遲來的 ca 探險報告先…..

話說上星期一中秋補假, 係屋企無9聊聊, call fd ca 探險先, 由於小弟都係第一次去 ca, 就上網搵齊資料, ching post e x島都 ok, 2選其1 …….

約左個 fd 3:00 上水火車站等, 點知搭錯巴士:smile_27: :smile_27: , 4:00 至到火車站, 真係唔好意思…. e 度同個 fd said sorry:smile_42: :smile_42: !!

好彩過關好暢通, 4:30 到達大巴車站, 約一個小時車程, 5:20 終於到達目的地 – ca….
即刻去睇睇大巴回程時間先….

最後一班車 8:00… :smile_14:  好趕喎, 唔理啦, 即刻打俾呀孫主任 book 房先, ching 話搵 孫主任 book , 免房租, ok, book , 第一時間跳上的士,

: “司機, 唔該金怡島呀!”
司機 : “哥仔, e 度無金怡島, x龍島就有
哎呀!!
瘀左!!!:smile_27: :smile_27:

10人仔, 5 分鐘車程到達, 點解座大廈咁舊既, 同個 fd 入去望望先, 好多 ching 坐係大堂喎, 不過間sn真係舊左 d….
個知客問我地有無定房, fd 就話同孫主任訂左啦….
知客話 : 我地依度無姓孫既主任喎…..

即刻打俾孫主任 : “我地到左啦, 妳在那裡
孫主任 : “我看不見你們, 你們在那??”
fd : “我們在 x 龍島大堂
孫主任 : “
我們是 e東酒店呀…..”
哈哈
又瘀多次!!

唯有再飛的過去啦, 司機開價25人仔….
我小丫….
使唔使咁貴呀….
趕時間, ….
10分鐘車程, 終於到達啦…..
知客就安排上房, d 房就一般啦, 太細啦, cpd差好遠…. 3-4分鐘後孫主任入來, ching 所講既一樣, 靚女一名.:smile_46:

大家自我介紹後就開始帶囡囡入來, 4, 5, 6….
不過頭 3 round 都唔得, 到第4 round fd 睇中一個 4, 去到第5轉我都選中心中至愛, 5, 6既都ok, 高頭大馬, 波大腰細, 我另外一個 fd like 依種, 不過佢今次無來, 我就like d 小家碧玉型, 企係到抱住條囡來砌, feel 好正.:smile_47:
講返正題, fd 商議後, 決定玩清蒸” parter. 孫主任話有2隻房, 一隻兩房一廳, 一個洗手間, 一齊沖涼, 各自回房 happy, 不過間房有客用緊…..
!! 孫主任, 玩野咩, 用緊唔使介紹啦….

另一隻係一間大大大…., 大洗手間, 4-5 pair一齊沖都可以, 2張大牀, , 就依間啦, 孫主任走時同我講 : “你地如果清蒸” parter, 就各自加 100 俾囡囡, 清蒸”, 就唔使俾啦.”
咁好, 清蒸” parter, 都有得睇晒 2 條囡, very good!!:smile_04: :smile_04:

鎖門, 開始做野, 兩個囡囡都好正, 唔係超大波, 但係骨肉均勻, 超正….
沖涼時擔擔抬抬, 水中蕭唔少得, 我個 fd 就俾條囡先吹爆一野.
到上牀做服務, 瀨腳趾, c eye, 瀨全身, 都係例牌菜, 我覺的最正係自己條囡一路 service 自己, 睇住個 fd 同佢條囡攪, 個感覺好淫好正…..
無耐個 fd 又俾條囡吹爆多一野.
我都俾條囡吹到差d出野, 就叫囡囡帶兔兔上馬, 先來女上男下, 到我頂唔順就轉位男上女下…..
做多10分鐘左右就爆左啦….

由於剩餘時間唔多, 大家休息左一陣就清蒸” parter, 沖涼後就再上牀, fd 好快進入狀態, 同我之前條囡抽插後爆漿, 果然後生仔, 2個鐘出3.
我就唔得啦, 俾佢條囡吹到硬哂, 插入去無耐就軟左, 囡囡都好努力, 除兔再吹硬, 不過今次仲衰, 未入就軟左, :smile_42:    始終年紀大, 個日又無食晏, 又要趕車返深圳, 都係唔好咁辛苦啦, 大家一齊去沖涼算啦, 無謂咁辛苦, :smile_42: 我地係來享受, 唔係買難受嗎!

派彩時間, 我就 21Q, 6, fd23, 3Q中哂, 都係5, 哈哈, 佢就真係底.
另外, 囡囡無問攞貼士, 果然好家教.

p.s. 原來酒店8:30有車返皇崗, 每位50人仔, 7van, ok, 不過要係中途轉車, 依樣就麻煩 d….
早知唔使咁趕啦!

原本諗住依個星期二, 同 3 個 fd 去ca, 4條友, 周圍走, 今次去仁 k, 點知先整個龍崗大火,  有個 fd 又整到條腰, :smile_27: 再加個8號颱風, :smile_42: 唯有取消, 下次再去啦...

唔錯的post真係幾好玩丫~

thanks for sharing

個包膠好正:smile_38:

THANKS CHING reprot
我係那日都去左ca 不過我去了金x島...
過程同ching都差唔多....但我就係那裡過夜...房錢就$138+98過夜費....囡囡400

回覆 1# 的帖子

係金x島打俾e東部長..:smile_30: :smile_30:

回覆 1# 的帖子

[清蒸] 又幾好玩喎, 多謝報告

睇到我都想出發去ca搵孫主任

正正正正正正正正正

多謝疑似東龍島報告!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆