上一頁下一頁
發新話題

21/9 東莞仁K + 推拿報告, 艱苦旅程........

收藏  |  訂閱
69  6.0k

21/9 東莞仁K + 推拿報告, 艱苦旅程........

:smile_40: 昨日9流流喺屋企賭馬, 輸咗幾百, 諗住來個午睡:smile_40: , 突然電

話响, 東莞老死吹雞, 話book咗間房叫我過去, 咁梗係即時變身, 9秒

9衝關啦........:smile_43: :smile_22:

地點: 東莞某鎮

時間: 大巴5:45由羅湖開出, 塞咗陣車, 7:10才到目的地

老死接咗我, 怱怱食過飯, 8:10到達仁K, 入房途中, 2,3十個DJ妹企哂出來, 陣容鼎盛, 本來我睇中件

好嘢, 諗住揾佢服務吓:smile_34: , 但係已見到老死叫咗個相熟的DJ入房, 吊 , 記住先, 留番下

次.....:')  到揀女時都好順利, 睇咗2part, 約廿個, 我地都揀到女啦:smile_47: 玩玩吓, 媽咪帶咗3個

助理入來, 一件幾靚 , 一件幾淫:smile_47: , 就係咁俾佢地1人敬我1杯, on99飲咗4杯, 老死就扮死

繼續自己温女, 幫唔到手, 我唯有以1敵6, 轉下眼, 3打啤酒飲哂, 埋單, 派彩, 走人, 我個件想跟我出

去, 我話明早好早要返香港, 下次先啦, 但都俾佢抄咗我牌:smile_35:

又到揾地方瞓嘅時候, 駕車途中見到間酒店仔, 入去問吓, 洗爪要按4個鐘才可過夜, $45 x4, 唔化

算, 又冇涼沖, 又冇牀, 試吓個推拿, $158, 90mins, 可過夜, 旨在瞓覺.......都冇乜期望, 第一個入來,

中女, 彈, 第二個, 童顏巨乳, 樣就.......包包面 是9但, 要咗, 首先來咗個鴛鴦浴, 係咁用對"大

海棉"擦我, 真係細佬醉咗都擦返醒, 上到牀係咁意按咗幾下, "大海棉" 又出招 , 突然電話又

响, K女打來問我住邊度, 過來陪我, 我話瞓咗啦, 明天要早起, 下次揾你啦, 就收咗佢線.......

"大海棉"繼續出招, 突然又問我想唔想做, 其實我真係唔多想, 又攰, 又有少少醉:smile_27: , 我考慮

之際:smile_41: , 佢話收你100啦, 我都好少玩呢d, 唔知平定貴, 結果又攪咗.......:smile_44:

終於3:30am 打發咗佢走, 可以大覺瞓啦, 6:30起身飛的到車站, 搭7點車返深圳..........回港返

工:smile_27: 就係咁過咗個艱苦旅程

辛苦晒
不過第二日又要返工真係幾辛苦:')

哦....師兄真係辛苦你啦....

辛苦哂...............

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2008-9-22 11:38 PM 發表 查看引用來源
辛苦晒
不過第二日又要返工真係幾辛苦:')
瞓咗3個鐘:smile_27: , 出完個報告都暈暈地:smile_27:

辛苦晒
:smile_47: :smile_47:

thx for yr report.

辛苦:smile_39:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-9-22 11:32 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: 昨日9流流喺屋企賭馬, 輸咗幾百, 諗住來個午睡:smile_40: , 突然電

話响, 東莞老死吹雞, 話book咗間房叫我過去, 咁梗係即時變身, 9秒

9衝關啦........:smile_43: :smile_2 ...
"大海棉" 我至like:smile_30:

唔錯喎.......支持:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆