上一頁下一頁
發新話題

8月28日(星期四)沙灣團(歡迎報名)

收藏  |  訂閱
90  1.6k

8月28日(星期四)沙灣團(歡迎報名)

地點:沙灣某k場
消費:250蚊人仔(多左我袋,少左我出)
額外收費:50蚊飯錢(全部海鮮大餐,并無欺場)
如有過夜者收費:500蚊人仔(包過夜房,宵夜,第二日飲茶同回程車費,500蚊已包埋當晚酒錢同到步飯錢,絕無另外收費,玩到11點左右我會詢問各位師兄有冇興趣過夜,有興趣過夜既只需俾我200蚊人仔就得嫁啦)

短聚炮房:60大元人仔
囡囡價錢:200-300-600
回程時間:01:30(有免費專車送你到皇崗口岸,過左時間就自付車資)
      全程啤酒,汽水任飲!到步食飯即收團費
      全場謝絕:
                    二五仔
                    記者
                    太空遊者
19:00會係皇崗口岸,岩岩過左香港關出黎右手邊廁所門口等,只係會等15分鐘,希望各位師兄睇住時間啦
19:30左右會上車,20:15左右會到步食飯(預埋佢會塞下車)
報名不到者永久黑名單!

乜開團而家真係咁好賺??:smile_13:
賺得得一百幾十最多如果人唔夠多..加上又唔知d團友酒驚唔驚人....:smile_27:

引用:
原帖由 shibuyaboy 於 2008-8-27 08:03 PM 發表
乜開團而家真係咁好賺??:smile_13:
賺得得一百幾十最多如果人唔夠多..加上又唔知d團友酒驚唔驚人....:smile_27:
賺????你講下好啦,近呢3次開團我都有補到錢嫁
跟團班師兄個個都知嫁
25號果團連我自己都飲到不省人事呀:smile_27: :smile_27:

賢哥又開團, 支持推一推:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Guten_Tag 於 2008-8-27 08:10 PM 發表
賢哥又開團, 支持推一推:smile_38: :smile_38:
多謝師兄既大力支持:smile_40:

唔去都入黎坐下先!下次自已羅番個第一啦!:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-27 08:14 PM 發表
唔去都入黎坐下先!下次自已羅番個第一啦!:smile_44: :smile_44:
咁我下次開post之前通知你一聲先呀

引用:
原帖由 少爺賢 於 2008-8-27 08:18 PM 發表

咁我下次開post之前通知你一聲先呀
我等你羅左等一先回你!:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-27 08:23 PM 發表

我等你羅左等一失回你!:smile_44: :smile_44: :smile_44:
師兄呢句好難明呀:smile_27: :smile_27:

唔去都推一推呃分.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆