上一頁下一頁
發新話題

9月6號CP仁K團塈炸彈人生日會(鐵定成團)

收藏  |  訂閱
142  4.5k

9月6號CP仁K團塈炸彈人生日會(鐵定成團)

日期:9月6號 - 星期六
時間:晚上7點正
地點:CP某老牌酒店

酒水:每人預500(入場收錢)
女女:2-5-8(食幾多個自己諗)
人數:不限 (識既理論上優先)
行程:自己搭車黎CP,到左打俾我

請在9月5號中午12點前,PM你地既中港聯絡電話俾我。遲左我唔包保一定覆到你。
需要代訂酒店房者,請早揚聲。
如果唔識得自己搭車黎CP既,請早揚聲。
唔飲得酒既自己諗下好唔好黎,因為你唔飲,你坐既個條女都會飲。我一樣係收人頭酒錢。

附註:
1)本次聚會乃私人聚會,並不構成及或包含任何商業元素及或目的。
2)是次聚會全程禁毒。
3)是次活動報名成功與否,全由本人黑箱作業。
4)是次聚會謝絕任何類似,疑似或直頭係契弟人士參與,如有發現,後果自負。

確定出席名單:

1)一卡兩號
2)OHNAVI
3)炸彈人(壽星1號)
4)情迷海龜
5)七弟

暫定出席名單:
1)亞士厘
2)壽星2號

炸彈團..................

我同公主一齊到啊:smile_30: :smile_30:

回覆 3# 的帖子

早就預左你地兩個。。。。。。。。。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-8-26 03:53 PM 發表
早就預左你地兩個。。。。。。。。。
伉儷...:smile_27: :smile_27:

支持一下推一推三少先:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-26 03:56 PM 發表

伉儷...:smile_27: :smile_27:
唔係咩:smile_41:

改返囉:smile_38:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-8-26 04:16 PM 發表

唔係咩:smile_41:

改返囉:smile_38:
未至於啦:smile_42:

推一嘢先, 到時先知去唔去得!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-26 04:54 PM 發表
推一嘢先, 到時先知去唔去得!!!!!:smile_38: :smile_38:
如果想黎既,你PM我,我留手機俾你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆