上一頁下一頁
發新話題

9/8隱的+皇后大道+皇家貴族有大細賭(正經相)

收藏  |  訂閱
107  17.0k

9/8隱的+皇后大道+皇家貴族有大細賭(正經相)

八月八號晚,上左大陸,去左皇后大道disco,
坐隱型的,得一架車,都係唔使排隊,成一點先到,
係新園食左個面(三個人)有兩個已一早入場,
入到場,佢地兩條友加兩條女,已經飲左兩支紅酒加一打beer,
再叫一支芝華士(有六茶送)成六百蚊,飲完再加一打beer,
我扣唔到女,全程7男3女飲,只有四個人俾錢,
其他人FOC,全程用左成2K(差小小),有三個男真係無勿錢,
個場都幾熱鬧,電視就放緊奧運,氣氛都唔錯,好過水都,
價錢都平水都小小,水都個日唔知係開到兩點定係無開,唔太清楚,
玩完就去左皇家貴族(前身係新東方會魚民村),
個場係咁二講下啦,因為個FD條女已經入左去,
所以我地先會去,收費唔貴,HKD對RMB係一對一,
唔加項目,百六七蚊搞掂,雙鐘即係個半鐘!
技C唔使講,運氣!招呼都OK啦,不過個場有錢賭大細(真實)
想去試下,入到去見到好多公仔人,米唔玩羅,
不過個度交通唔係好方便,唔講咁多啦,影左小小相,
俾大家分享下姐,無女相!
紅點係隱型的士站!

有得賭大細~~~:smile_19:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-13 02:58 PM 發表
有得賭大細~~~:smile_19:  
盤古兄,你個頭像同簽名使唔使換得咁密呀?
成日都俾你羅第一!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-13 03:01 PM 發表

盤古兄,你個頭像同簽名使唔使換得咁密呀?
成日都俾你羅第一!
唔關我事架~~又好多睇左冇回咋~~~:smile_35:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-13 03:04 PM 發表
你又知唔知我原本係邊個呀,俾你估下啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-13 03:07 PM 發表

你又知唔知我原本係邊個呀,俾你估下啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
係咪leoxxxx呀:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-13 03:04 PM 發表
轉左新例,更加少人回帖!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-13 03:09 PM 發表
係咪leoxxxx呀:smile_14: :smile_14:  
咁都俾你知,好醒呀你,揾日一齊去玩呀!:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

thanks for report

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-8-13 03:09 PM 發表

轉左新例,更加少人回帖!:smile_39: :smile_39:
頭先同車版"討論"左幾野啦:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆