[好奇問]141囡囡其實係咪住埋喺嗰度?? 打風照開工??

收藏  |  訂閱
11  5.5k

[好奇問]141囡囡其實係咪住埋喺嗰度?? 打風照開工??

我突然間想問下呢樣野..

冇理由突登走去拍門問 哈哈哈 !!!

其實佢地租間屋做生意..咁但係係咪都係住埋喺嗰度 ?

打風開唔開工 ?

咁你地打風又揾唔揾佢地 ?

多數141都唔會住埋係果都

141 ??? 個網址?

打8號風球都係一日半日, 一年最多咪一次起兩次止!
成年三百幾日, 點解硬係唔打風都唔去?
係咪要行雷閃電, 外面街吹到呼呼聲, 先至特別high呀?
人地係唔係度訓, 有乜話敢唔敢問?
呢d野唔係得囡囡知, 仲有邊個知?
又唔係對佢講, 我打劫你!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-8-6 02:40 PM 發表

打風開唔開工 ?

次次睇你出post問d問題都好無聊,你呢個小朋友!:smile_30:
8號風球好多人都唔駛返工,難得一日假期上大陸又大風大雨,近近地通常都上一樓一貢下,
所以打風仲比平時多客,囡囡有錢唔搵咩?搭的士都返去開工啦!做一個客已經賺突d的士錢啦!:smile_30:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-8-7 11:49 AM 發表

次次睇你出post問d問題都好無聊,你呢個小朋友!:smile_30:
8號風球好多人都唔駛返工,難得一日假期上大陸又大風大雨,近近地通常都上一樓一貢下,
所以打風仲比平時多客,囡囡有錢唔搵咩?搭的士都返去開工啦!做一 ...
你講得好o岩, 打風141會特別好生意d

有錢搵, 十號風球照開工:smile_34:

不過師兄就未必會多, 特別是有家室的未必方便出動

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2008-8-8 05:14 AM 發表
不過師兄就未必會多, 特別是有家室的未必方便出動
即係小朋友上去玩多呀 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-8-6 02:40 PM 發表

打風開唔開工 ?

mind to tell what is 141?

前往最後回覆