聽講 富士有個debbie 幾正, 係咪真架? 有冇人試過?

收藏  |  訂閱
13  3.1k

聽講 富士有個debbie 幾正, 係咪真架? 有冇人試過?

聽講幾靚女幾young幾潮童同埋服務幾好...

有少少 緩女 feel

我d朋友問我係唔係..

咁大家覺得上唔上得過呢 ?

(想收左料先介紹比朋友去)

係呀!我試過!可上得過~~~~
佢好像應釆兒、27-28歲、服務很好、33-34B、160-165CM、不可環保、食69!在18樓B3~~~~

引用:
原帖由 eddie169 於 2008-8-2 11:46 PM 發表
係呀!我試過!可上得過~~~~
佢好像應釆兒、27-28歲、服務很好、33-34B、160-165CM、可環保、食69!在18樓B3~~~~
似應采兒咁勁 !!!!!!!!!!!

環保 同 食69 咁危險 都肯 !!!!!!:smile_30:

:smile_19: 環保都製?

引用:
原帖由 LIUZEE 於 2008-8-3 12:03 AM 發表
:smile_19: 環保都製?
咪就係 好擔心佢健康...更擔心自己健康 !!!!!:smile_44:

環保好危...爽一陣...有排驚...!!

引用:
原帖由 幻影邪念 於 2008-8-3 12:16 AM 發表
環保好危...爽一陣...有排驚...!!
你會驚幾耐 ???????

人地話"不可以環保", 聽乜呀你

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2008-8-4 01:18 AM 發表
人地話"不可以環保", 聽乜呀你
咩 呀..你比較下第二樓同第三樓啦..版主..

好明顯係攺左d架 haha!!!

我第3個reply 用引用嗰時...仲係 "可環保"

後尾8月3號....佢先 update左做 "不可環保'咋..

唔係我錯架 !:smile_22:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-8-2 11:56 PM 發表

似應采兒咁勁 !!!!!!!!!!!

環保 同 食69 咁危險 都肯 !!!!!!:smile_30:
應采兒

前往最後回覆