上一頁下一頁
發新話題

有無女人推介店?(大陸都得,或者人都得,拒假冒)

收藏  |  訂閱
171  20.4k

有無女人推介店?(大陸都得,或者人都得,拒假冒)

我係女人,想各位推介一下專比女人去的店?或者推介一個人做都得,
香港或大陸都得
拒絕假冒,不喜勿理
有咩最好pm我講,因為出便好多野都唔講得,thank
如果pm我的人請係度出多個post,咁我唔夠位時,我都可以找返你來pm
同埋最好合埋一個pm去send,因為真係唔夠位:smile_39:

都好高興可以同一d開通的男人去溝通,接受到女人都會有需要

但係,發覺有d師兄會有少少誤會,
覺得我好似好需要,說想幫我咁,其實我原意不是想得到幫助
我是想一買一賣的,就像你們男人去果d一樣
我也不算太需要,我想試,多於真的需要,

買賣,有買賣的意思,就是沒有了太多互相簡對方的意思
而我也可以多d要求,對方又不需對我有任何要求
所以當一些女人說要去叫鴨的時候,
請不要說,"不如我幫你",或者"不如落bar識啦"
根本就係兩件事,質素技巧都係兩回事啦,要知道專業就是專業
男妓,真係要學和忍受的,(但我不是質疑你們的能力,不過男妓的確不用我去配合太多)

當然我也歡迎非男妓的男人去同我討論和結識
但係我不太想別人覺得係幫緊我,然後又對我有很多要求
好似怕我食左咁,其實我怕你食左,多過你怕我啦  
我說過,我落bar/disco會識到很多,但未必會識到我想要的
而且我不太喜歡咁做,個感覺也不好
其中一個原因是怕個男人唔知點諗,咁樣識得,都唔會有咩好野諗
我都不太喜歡呢d男人
就算我真係係度識左男人,我都一定係做朋友先,了解左先
因為我不會當你地係鴨

其實我反而係想我的要求可以多一點的,因為我的原意不是想別人去簡我
如果介意的,可以不pm我

不如我幫你丫:smile_47:

妳想要咩類形夜店:smile_41:

天后有一間叫做"friday

山林道太約有三四間

你玩開咩價錢先?

詳程可以PM我,

PS: 我唔係鴨

引用:
原帖由 hctfhco 於 2008-7-19 04:37 PM 發表
妳想要咩類形夜店:smile_41:
你是男定女?
女人先會去的那種

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-20 02:43 AM 發表

你是男定女?
女人先會去的那種
點解要去呢啲場呢?
消費都幾融下架喎

引用:
原帖由 墮落的快樂 於 2008-7-20 03:05 AM 發表

點解要去呢啲場呢?
消費都幾融下架喎
見識下0者,唔係點,我覺得女人都應該羅出來講下,
因為呢d資訊太少

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-20 11:51 AM 發表

見識下0者,唔係點
我介紹你:smile_15: 你pm我

引用:
原帖由 塵土飛楊 於 2008-7-20 11:54 AM 發表
我介紹你:smile_15: 你pm我
你係男定女

男:smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆