上一頁下一頁
發新話題

7/6(Sat)喪劈b-day party@大利

收藏  |  訂閱
571  7.4k

7/6(Sat)喪劈b-day party@大利

小妃我想幫朋友搞個生日喪飲團!

日期:2008年6月7日(星期六)晚
時間:1030開波
地點:銅鑼灣大利行21/F The One Bar
價錢:男250 女200
集合地點:10點時代大電視樓下,遲黎ge同我講聲...5想排隊等lift ge就盡量5好遲到

朋友話想搞個主題,生日果位人兄就扮阿SIR~我地就做學生:smile_13:

想玩ge朋友歡迎轉校服look~投入呢個主題...:smile_40: 增加氣氛
屆時有低能集體遊戲(不包色情成分):smile_44:

暫時會book房,如果人數多會包場:smile_45: ...以我未必得..:smile_30:

我第一次搞呢d團ja~希望大家多多支持啦!
想報名ge朋友請pm我留名,電話同人數啦!歡迎新舊人:smile_38:
話左黎ge朋友請勿放j~Thz!:smile_38:

嚴重聲明:不歡迎手腳5乾淨ge朋友,大家出得黎玩ge...都係講個信字!!請自重。

Confirmed:
1.主角
2.妃
3.kipig(搞手之一)
4.kipig fd
5.kipig fd
6-9.jackieyau+fds
10.麟少
11-12.麟少fdx2
13.suckaxhide
14.米高86
15.凍腸先生
16.尾人
17.Ringo
18-19.Ringo fdx2
20.GO公仔
21.GO公仔fd
22-23.妃fdx2
24.壯男 俊
25-27.me129718(阿洛)xfds

妃妃搞團十卜咗先~ :smile_38:

support:smile_38:

引用:
原帖由 marhing 於 2008-5-20 11:12 AM 發表
妃妃搞團十卜咗先~ :smile_38:
到5到架你~~~baby!!:smile_38:

卜左先講:smile_38:

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-5-20 11:14 AM 發表
support:smile_38:
jimmy~~~~兄!!!

飲5飲死佢呀~:smile_34:

引用:
原帖由 妃〞 於 2008-5-20 11:14 AM 發表

到5到架你~~~baby!!:smile_38:
我未必黎到~ 星期六confirm你好無? :smile_13:

引用:
原帖由 妃〞 於 2008-5-20 11:17 AM 發表

jimmy~~~~兄!!!

飲5飲死佢呀~:smile_34:
遲少少覆妳

引用:
原帖由 HARDY829 於 2008-5-20 11:16 AM 發表
卜左先講:smile_38:
你想卜乜呀~:smile_13:

引用:
原帖由 妃〞 於 2008-5-20 11:19 AM 發表

你想卜乜呀~:smile_13:
胡so仔強項係 嘢 ... :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆