師姐妹們有冇食過春藥

收藏  |  訂閱
18  4.9k

師姐妹們有冇食過春藥

月尾會和老婆再去西班牙玩,佢話想試吓但唔知邊隻好,食咗會有乜嘢感覺,佢想請教下師打們?

引用:
原帖由 sk263 於 2024-9-12 19:50 發表 查看引用來源
月尾會和老婆再去西班牙玩,佢話想試吓但唔知邊隻好,食咗會有乜嘢感覺,佢想請教下師打們?
本宮食過最安全最有效既春藥, 係男性口水鼻涕以外既其他體液
其實唔駛食落肚, 有時候淨係聞到陣味已經好想要

引用:
原帖由 sk263 於 2024-9-12 19:50 發表 查看引用來源
去西班牙梗係食西班牙烏蠅。

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-13 07:26 發表 查看引用來源

本宮食過最安全最有效既春藥, 係男性口水鼻涕以外既其他體液
其實唔駛食落肚, 有時候淨係聞到陣味已經好想要
即本身都夠淫,唔使食都夠

其實西班牙係咪好多女唔戴bra出街?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-13 10:16 發表 查看引用來源

去西班牙梗係食西班牙烏蠅。
具有毒性
事實上,如果斑蝥素劑量太多嘅話,不但會令腎臟及生殖器永久性損害,更由於斑蝥素毒性相當高,有資料顯示過量嘅話可令人中毒致死。雖然斑蝥嘅壯陽功效並唔可靠,亦唔應該作為春藥使用,但作為中藥嘅話,佢其實有一定嘅效用。中醫認為斑蝥「性寒,味辛,有毒。入大腸、小腸、肝、腎經」,故此古代中醫將佢用於治療頑癬、惡瘡等外用藥物。近代中醫則會用斑蝥嚟治療風濕痹痛、神經痛等。順帶一提,斑蝥喺香港跟水銀、砒霜等同屬毒性中藥,受《中醫藥條例》嚴格規管㗎!

原文網址:有性趣 :西班牙烏蠅唔係烏蠅! | 東方日報 | 男極圈 https://orientaldaily.on.cc/cont ... 406-0406_00290_003/

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2024-9-13 14:25 發表 查看引用來源
具有毒性
事實上,如果斑蝥素劑量太多嘅話,不但會令腎臟及生殖器永久性損害,更由於斑蝥素毒性相當高,有資料顯示過量嘅話可令人中毒致死。雖然斑蝥嘅壯陽功效並唔可靠,亦唔應該作為春藥使用,但作為中藥嘅話,佢其實有一定嘅效 ...
凡用藥者,皆有風險。
任何事,過量過多就不適宜。

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2024-9-13 14:25 發表 查看引用來源
具有毒性
事實上,如果斑蝥素劑量太多嘅話,不但會令腎臟及生殖器永久性損害,更由於斑蝥素毒性相當高,有資料顯示過量嘅話可令人中毒致死。雖然斑蝥嘅壯陽功效並唔可靠,亦唔應該作為春藥使用,但作為中藥嘅話,佢其實有一定嘅效 ...
啊.....原來可以醫治皮膚病🤪支炮仔有皮膚病時可以外用🤭🤭

回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

我和蛇師姐你一樣聞到陣味已經扯晒旗,但要佢進入狀態唔係次次都咁容易,佢自己都話有少少性冷感,要姨媽走咗之後果幾日才會想要,所以佢想我幫手問吓各位有冇人食過嘅經驗可以分享下

回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

咁有男人經過妳身邊!有陣妳喜歡嘅味道咪不得了

前往最後回覆