上一頁下一頁
發新話題

好多年無出過post, 見到依家好似少咗好多人係到(update #13)

收藏  |  訂閱
53  6.0k

好多年無出過post, 見到依家好似少咗好多人係到(update #13)

我係一個90後,當年第一次出嚟玩個陣識嘅個位人妻都係係未搬過嚟個陣嘅香土成人引人入性識,我都好多年無上返嚟。當年我記得我仲係一個啱啱出嚟社會做野嘅新鮮人,同女朋友中學開始拍拖,真係一次偷食都未試過,一次都未同其他人搞過。直至到上咗香土,其實除咗開發咗我新一個世界外,仲某程度改變埋我嘅人生例如事業。
個陣我仲記得,有幾位女士係香土係都幾出名,今日當然好多都已經無再係到出現。
個陣啱啱注冊完成日都返工偷偷地上,係唔記得咩情況下,我加咗一位大我8年嘅人妻。
做女人真係開心,加咗先知基本上佢爆晒PM,個個都排隊約佢,咁我都無乜諗有咩機會可以約到佢出嚟。
機緣巧合,姐姐個日想搵人傾電話,我地就交換咗WECHAT,咁傾電話之前換咗張相。好有幸姐姐喜歡我依type。各花入各眼,我都唔係靚仔又唔高大。
傾咗一兩日電話,姐姐問我星期五晚有無興趣飲野。我仲問姐姐咁快排到我?佢仲同我講俾你打尖啦。
到咗星期五晚, 我哋約咗去太子附近一間酒吧飲嘢, 飲到咁上下姐姐就叫我轉場,我又再問佢:唔係第一次唔會同人轉場咩?
跟住佢同我講今次破例,好快我哋買咗單出去截咗的士,好彩當年冇車CAM。 我哋上到車之後已經忍唔住係咁錫,又攬, 期間我仲對佢上下其手。
不過好唔好彩地去咗幾間酒店都爆曬,星期五晚冇準備真係唔好諗住爆房。
最後我哋去咗唱K, 當然冇真係唱過,全個過程就係攬攬錫錫,期間趁冇人行過仲有含下,最後偷偷地插咗兩下。
講真,真係好刺激。
最後唱完K,就各自返屋企。
講住咁多先,下次再講埋真係上酒店。
雖然我都知男仔出post應該冇乜人睇,不過當比自己留個記錄

師兄, 等你 update

引用:
原帖由 hondaeuror 於 2024-9-11 15:24 發表 查看引用來源
師兄, 等你 update
夜啲,現在又要扮工同今晚有啲野做

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 14:38 發表 查看引用來源
我係一個90後,當年第一次出嚟玩個陣識嘅個位人妻都係係未搬過嚟個陣嘅香土成人引人入性識,我都好多年無上返嚟。當年我記得我仲係一個啱啱出嚟社會做野嘅新鮮人,同女朋友中學開始拍拖,真係一次偷食都未試過,一次都未同其他 ...
嘩師兄好文,唱K都可以咁

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-9-11 16:16 發表 查看引用來源
嘩師兄好文,唱K都可以咁
今時今日咁多CAM應該就唔得啦,個次想搵間有獨立廁所嘅房都無。

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 16:20 發表 查看引用來源
今時今日咁多CAM應該就唔得啦,個次想搵間有獨立廁所嘅房都無。
直頭去酒店啦, 唔知師姐仲有冇下次嘛,而且佢會感覺到你有誠意,有下次的機會都大🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-11 16:26 發表 查看引用來源

直頭去酒店啦, 唔知師姐仲有冇下次嘛,而且佢會感覺到你有誠意,有下次的機會都大🤭
搵咗幾間都無房,最後先去K房,不過下次我地醒目,BOOK咗房

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 14:38 發表 查看引用來源
我係一個90後,當年第一次出嚟玩個陣識嘅個位人妻都係係未搬過嚟個陣嘅香土成人引人入性識,我都好多年無上返嚟。當年我記得我仲係一個啱啱出嚟社會做野嘅新鮮人,同女朋友中學開始拍拖,真係一次偷食都未試過,一次都未同其他 ...
好正吖!等你再update睇下之後點同人妻做!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-11 16:31 發表 查看引用來源
好正吖!等你再update睇下之後點同人妻做!
多謝師兄,會慢慢update, 始終都咁多年,真係玩過唔少,到今日都由初出社會到就變中佬,希望我可以update晒咁多年食過嘅女。

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2024-9-11 16:34 發表 查看引用來源
多謝師兄,會慢慢update, 始終都咁多年,真係玩過唔少,到今日都由初出社會到就變中佬,希望我可以update晒咁多年食過嘅女。
正吖!咁等你慢慢update啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆