48 12345
上一頁下一頁
發新話題

腋下控=重口味/變態??

收藏  |  訂閱
47  4.2k

腋下控=重口味/變態??

唔知去到呢個年代d人會點諗不過自從睇台灣既赤鬼開直播一陣
發覺原來真係有班友仔都有甘既嗜好
當然白淨係基本野 而同時要平滑 無嘜凹凸既都唔係甘易 因為唔只脫毛果一範 有時如果果個位太瘦無嘜肉 又或者太肥其實都唔太好睇
之前有一排同d女影相
有時都借d意叫佢地做綁馬尾/雙手向上伸既動作
一來可以睇哂果度 2來有d女做呢d動作 波形都會有少少變化(待續

附件

綺夢

我喜歡女性有腋毛,覺得好性感!

引用:
原帖由 Wata1536 於 2024-8-30 08:22 發表 查看引用來源
我喜歡女性有腋毛,覺得好性感!
我自己就搞唔掂有毛既
甚至個西都係最好乾乾淨淨

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-8-30 08:30 發表 查看引用來源

我自己就搞唔掂有毛既
甚至個西都係最好乾乾淨淨
我又好鍾意奶條女腋下,一定要無毛。我會舉高佢手係咁舔。
我覺得女人腋下似佢個西,又係有毛,平時又係機本收埋,除非搭車扶住扶手,先會露到俾人睇,所以我會當女人腋下係佢第二個閪去處理,淫奶到佢濕晒。

重口味, 少少啦
變態我覺得就未至於囉

腋下都係個敏感部位黎既, 同腳板一樣, 甚至手掌心其實都有dd
同老公搞野佢唔會奶我腋下不過錫我果陣會索, 腋下比較普遍既係用手指去r
手掌佢都會架! 男上果陣俾佢壓住, 有時候捉住我雙手, 然後就feel 到佢係度 rrr   
都冇咩野既, 親密接觸嘛, 理應係玩勻對方既全身
被玩者該做既就係合埋雙眼感受對方俾自己既刺激

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-30 15:06 發表 查看引用來源
重口味, 少少啦
變態我覺得就未至於囉

腋下都係個敏感部位黎既, 同腳板一樣, 甚至手掌心其實都有dd
同老公搞野佢唔會奶我腋下不過錫我果陣會索, 腋下比較普遍既係用手指去r
手掌佢都會架! 男上果陣俾佢壓住, 有 ...
用手指r,多數只會癢。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-8-30 14:23 發表 查看引用來源

我又好鍾意奶條女腋下,一定要無毛。我會舉高佢手係咁舔。
我覺得女人腋下似佢個西,又係有毛,平時又係機本收埋,除非搭車扶住扶手,先會露到俾人睇,所以我會當女人腋下係佢第二個閪去處理,淫奶到佢濕晒。 ...
我係反而覺得。。。
D女露得個加拿大 都好難係著d多布既衫
同埋睇得到個加拿大都好易睇埋側乳/北半球
有時同d女影相叫佢舉高手/綁馬尾果d真係感覺係性感d

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-30 15:06 發表 查看引用來源
重口味, 少少啦
變態我覺得就未至於囉

手掌佢都會架! 男上果陣俾佢壓住, 有 ...
俾著我就應該會奶波同奶加拿大 奶到個女既未掂下面都已經濕哂果種
試過有次喺公園同前度就係忍唔著奶佢
搞到佢好快除底底坐上來打真軍

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-8-30 08:11 發表 查看引用來源
唔知去到呢個年代d人會點諗不過自從睇台灣既赤鬼開直播一陣
發覺原來真係有班友仔都有甘既嗜好
當然白淨係基本野 而同時要平滑 無嘜凹凸既都唔係甘易 因為唔只脫毛果一範 有時如果果個位太瘦無嘜肉 又或者太肥其實都 ...
重口味, 似是強調了挺胸線條的吸引力.

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-8-30 21:18 發表 查看引用來源

俾著我就應該會奶波同奶加拿大 奶到個女既未掂下面都已經濕哂果種
試過有次喺公園同前度就係忍唔著奶佢
搞到佢好快除底底坐上來打真軍
對我黎講呢個姿勢真靜同誘惑

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆