如果小弟寫一篇偽娘文 , 各位會唔會有興趣??? ^.^"

收藏  |  訂閱
13  874

如果小弟寫一篇偽娘文 , 各位會唔會有興趣??? ^.^"

其實小弟有呢個唸法都好耐下 ...
暫時構思係一係步步誘導向既文 , 最開頭只係玩COSPLAY
(COSPLAY係偽娘集中營麻 ^.^")
係唔知咩機緣下發現 , 原來做偽娘直播主好好賺 ,
最初由直播打JJ , 慢慢變成直播玩後門 , 再之後變成私下約

除左呢 D , 小弟仲唸到一個調教過程 , 內容更刺激 ,
但 E+唸緊係作為上面內容既後續 , 定係本身就出一篇好 ...
透露少少構思 :
就好似魷魚遊戲咁 , 係少男要求著女裝 ,
同至少包括男用貞操帶既器具 , 但只有主人可以打開器具 ,
比佢釋放 ...
主人會向佢地提出一 D要求 , 先會幫佢地釋放 , 但如果唔肯
遊戲就結束  拎唔到錢 ...

最開始只係直接幫佢地打JJ , 之後就要 KISS完先打 ... 之類

... 有無人可以答下我??? ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-8-15 19:24 發表 查看引用來源
... 有無人可以答下我??? ^.^"
o係你另外果個post 入面一路答緊啦

不過即管返番過黎繼續
上回講到女主(學姐) vs 偽娘學弟, 另一個可能性就係男人/ 男主 vs 女TB
女TB 本身係想做男人既, 雖然唔知點解會搵一個男人同人有親密接觸
但呢個男人床技高超, 醫返好女TB, 俾佢體驗返做女人既樂趣
女TB 由開始抗拒, 半推半就, 到放棄抵抗, 到放鬆享受
由原本想玩其他女人, 意識到原來自己作為女人最終極快感既來源必須要係俾男性既器官進入自己身體
呢個先係大自然既設計, 女人vs 女人之間口舌服務對方點都有d 到喉唔到肺, 假陽具又缺乏溫度質感同味道
口技上男人冇錯係差過女人少少, 但技術係一回事, passion 先係關鍵
加上口交快感上既所謂少少缺失o係俾男人啫啫猛捅果陣o既舒服刺激夠補有凸
女TB 試完之後返唔到轉頭, 自此滿腦子都係男人啫啫, 性格亦開始回軟變得溫柔冇以前咁tough
男人繼續慢慢引導佢, 學習各種男女性行為既體位, 含吹奶啜既技巧, 口爆吞精等等
卒之TB 做返個百分百既女人囉

順帶一提, 如果由本宮去寫, 可惜今時今日已經再冇咁既時間啦
只係話如果真要寫的話我會加入好多感情上既情節戲份
比如女TB 原本有女朋友, 做返女人之後同女友感情上既變化, 同男主原本只係好奇貪玩,
但過程中因為無數次既性行為親密接觸, 忽然發現自己好似愛上左人
中間可能會一腳踏兩船, 同時既同男人又同女人發生性行為, 可能搵借口說服女友玩3P,
第三個人當然就係一路捅開自己既呢個男人
跟住食過返尋味嘛, 可能同女友行埋既次數下降, 可能相處時一d 蛛絲馬跡俾人發現有異樣
男人本身可能又係個偷食搵sp 既仆街, 最終會唔會同女TB o係埋一齊 etc

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-16 10:01 發表 查看引用來源

o係你另外果個post 入面一路答緊啦

不過即管返番過黎繼續
上回講到女主(學姐) vs 偽娘學弟, 另一個可能性就係男人/ 男主 vs TB
女TB 本身係想做男人既, 雖然唔知點解會搵一個男人同人有親密接觸
但呢個男 ...
1,下 ... 你唔係答緊我 , 我之前兩篇分別寫 :
囡囡VS偽娘 / 仔仔VS TB 既文咩??? ^.^"
而本 POST係話 , 小弟想寫一篇 仔仔VS偽娘 架喎 ^.^"

2,其實 仔仔VS TB 既文 , 小弟最近又寫左一篇 ,
暫時定係9月中出 ...
新既呢篇 , 就比較有少少接近蛇姐所講既方向架勒 ...

而之前果篇 , 小弟都可以係度搵得返 :
<與A姐淫遊東京>
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27002269&extra=&page=1

偷偷同蛇姐講 , 女主既創作原型 , 其實係一位幾年前
一位係國內超紅既女星 !!! ^.^
之前講過 , 舊既呢篇嚴格來講甚至唔算TB ,
而係女扮男裝 , 甚至女扮男裝既 , 小弟又仲有多一篇
^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-8-16 14:44 發表 查看引用來源

暫時定係9月中出 ...
新 ...
點解!點解要等到9月先可以中出?
點解唔呢一刻就捅入黎 🤣
本宮餓了🤤

嗱順帶一提,相比魷魚遊戲果張截圖,
呢d咁嘅文法就真係更加令人想入非非啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-16 19:22 發表 查看引用來源

本宮餓了🤤

嗱順帶一提,相比魷魚遊戲果張截圖,
呢d咁嘅文法就真係更加令人想入非非啦 ...
1,咁係因為小弟想係另外一個叫 "紙言" 小說投稿網同時上載
而小弟係果邊慣左每 7星期出一篇新既 ,
就即係 9月中 ...

2,蛇姐好似仲未對小弟 , 仔仔調教仔仔(偽娘)既想法 ,
作出評價喎 ...  坦白講 , 就小弟近年既偽娘AV觀後感覺而言 ,
其實羞恥感同姣勁 , 都勁過囡囡好多 ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-8-17 16:34 發表 查看引用來源
1,咁係因為小弟想係另外一個叫 "紙言" 小說投稿網同時上載
而小弟係果邊慣左每 7星期出一篇新既 ,
就即係 9月中 ...

2,蛇姐好似仲未對小弟 , 仔仔調教仔仔(偽娘)既想法 ,
作出評價喎 ...  坦白講 , 就小弟近年既偽 ...
2. 因為呢方面本宮真係唔熟悉!
唔係歧視男男同性戀, 不過o係我心目中男女既肉搏係最令人陶醉同滿足 (生理方面)
女女既肉搏係畫面最靚 (如果兩個都夠索既話啦 )
男男既肉搏我真係唔知可以點講, 要有咩畫面情節我唔曉,
只可以講講唔想有咩畫面, 當然呢d 只係100%個人取向:
作為一個觀眾我唔想睇到男男之間任何既性虐畫面, 包括精神同肉體
可能我始終抽離唔到, 總係會用一種欣賞異性既眼光去睇男人
我要既係夠man 夠男人味, 卑躬屈膝咁被人羞辱既男士我真係冇興趣
而至於肉體上嘛, 兩個男人之間既對決應該要用拳頭囉
籐條, 木尺, 皮鞭呢d, 一定一定只能夠用黎打女性, 假陽具抽插都係
掌摑更加唔駛講
即使係一般性愛, 重口野只係前戲, 到左真係做愛果part 我都仲係prefer 比較溫馨既
男女之間冇野需要多講, 女女之間其實就算係異性戀既我地, 同好姊妹都可以好溫馨浪漫
但兩個大男人好sweet 咁既舉動我暫時仲未識欣賞

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-16 19:22 發表 查看引用來源

本宮餓了🤤

看來妳這位乾娘隨時都有被開除的可能

引用:
原帖由 katieW 於 2024-8-19 14:08 發表 查看引用來源

看來妳這位乾娘隨時都有被開除的可能
K姐好耐冇見,別來無恙吖嘛!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-19 14:12 發表 查看引用來源
K姐好耐冇見,別來無恙吖嘛!😉
嘻嘻挺好挺好
其實偶爾還有上來逛的 只是沒有發言 變成cdrom 了
直到看到過份的那個人  實在要給她一點警告

前往最後回覆