上一頁下一頁
發新話題

Del thxxxx

收藏  |  訂閱
88  2.0k

Del thxxxx

Del thxxxx

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 15:51 發表 查看引用來源
話說係app識左個男仔,傾左幾個月,言談中知道佢同拍左好多年既ex分手後就冇再拍拖,亦都講明唔想拍拖/投入感情。初時大家都係普通傾閒計,後來大家都應該feel到對對方有好感,言語間都有少少曖昧,但冇打算見面,唔想令事情複雜化 ...
我都試過類似 理解你心情 不打擾是最後的溫柔

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-1-9 16:14 發表 查看引用來源
我都試過類似 理解你心情 不打擾是最後的溫柔
會好失落,重點係唔係有啲乜嘢迫不得己嘅理由,家下又唔係偷情

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 16:24 發表 查看引用來源
會好失落,重點係唔係有啲乜嘢迫不得己嘅理由,家下又唔係偷情
我就唔同 我係人夫識咗個單身女 我地都係冇見過 你呢個post令我諗返

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-1-9 16:30 發表 查看引用來源
我就唔同 我係人夫識咗個單身女 我地都係冇見過 你呢個post令我諗返
我識朋友原則一定唔會識啲人夫或者有另一半嘅,費事拿屎上身

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 16:42 發表 查看引用來源
我識朋友原則一定唔會識啲人夫或者有另一半嘅,費事拿屎上身
哦 咁都係識朋友傾下計 我又唔想扼人話我單身

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-1-9 16:43 發表 查看引用來源
哦 咁都係識朋友傾下計 我又唔想扼人話我單身
通常沉船嗰啲一開始都係話識朋友普通傾下偈,我見得太多身邊嘅例子,不過我唔係咩道德L唔會批評人哋,只係自己唔會

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 16:47 發表 查看引用來源
通常沉船嗰啲一開始都係話識朋友普通傾下偈,我見得太多身邊嘅例子,不過我唔係咩道德L唔會批評人哋,只係自己唔會
初初多數也是如此 你只是習慣有個人已而 希望你快啲回復正常

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-1-9 16:51 發表 查看引用來源
初初多數也是如此 你只是習慣有個人已而 希望你快啲回復正常
多謝,承你貴言😊

簡單D講,妳想佢唔想住,但妳又想要,但妳又冇耐性用D時間去等

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆